POWER OIL AND GAS

NUFFNANG EARNING (WEEK 1)

Alhamdulillah..untuk post kali ini, Jamal nak kongsikan cerita mengenai earning dari Nuffnang, salah satu daripada company pengiklanan online kat Malaysia nie, rasanya korang pun dah twu kan pasal Nuffnang nie. 

Sebenarnya, blog ini adalah blog ke-2 Jamal, blog pertama jamal ialah http://jamaluddinab.blogspot.com/ . Jamal start buat blog nie dalam bulan Feb 2009.So far untuk blog pertama Jamal tue, mampu la dapat 100 unique visitors sehari. Maklumlah beginner lagi kan dalam berblogging nie.

Blog nie Jamal start bulan lepas 14 December 2010. Selepas seminggu start blog nie, Jamal saje gatal-gatal pergi register dengan Nuffnang, pada mulanya just suka-suka je, tak harapkan untuk buat duit pun, saje nak cuba. Then lepas seminggu camtue, bile bukak web Nuffnang,tengok-tengok dan ade RM6.00. Lepas dua tiga hari camtue, check balik dah ade RM12.00. Kire ok la untuk blogger beginner macam Jamal nie. Tue yang start activekan blog pertama Jamal.

Nie earning untuk minggu pertama dengan Nuffnang


Page 1 : click to enlarge it

Page 2 : click to enlarge it




EARNING NUFFNANG UNTUK WEEK 1 
(19/12/2010 - 25/12/2010)

RM 12.00

Thank You 

 nuffnang | nuffnang earning | nuffnang earnings | buffered earning nuffnang 

2 comments:

Adzriel @ Liza AB said...

banyak tu... kak liza baru rm6 je sejak setahun dulu. kesian kak liza..he..he..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Ala, sikit je tue Kak Liza..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...