POWER OIL AND GAS

NUFFNANG EARNING (WEEK 3)

Page 1
Page 2
Page 3
Alhamdulillah, kali nie nak kongsi dengan rakan-rakan earning Nuffnang Jamal untuk minggu ke-3. Kali nie earning tinggi sikit sebab kedua-dua blog Jamal dah activekan balik dan dah letak ads Nuffnang. Nie blog Jamal ye kawan-kawan.

Rajin-rajin melawat ye, thanks kepada semua visitors yang sentiasa support blog nie.

So, total untuk this week:

WEEK 3 (02/01/2011 - 08/01/2011)

RM 15.00

Thank You 

 nuffnang | nuffnang earning | nuffnang earnings | buffered earning nuffnang 

 

15 comments:

Hanif said...

bro. sy ni newbie dlm blog n nuffang ni..nak tanye, sy pnye earning ksong je,nrmal ke abnormal??sy bru smnggu ++ wat blog

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Normal la tue kalau baru seminggu register dengan Nuffnang..kadang-kadang dia belum update earnings kita lagi..kadang-kadang ambil masa 2-3 minggu untuk update earnings Nuffnang.Ataupun xde orang click iklan kita tue..

InsyaAllah Jamal cuba bantu mana yang mampu ye..:-)

Hanif said...

haaa..bgn pagi td, tgk2 dh de org klik..thanx 4 d info

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Your Welcome..Tahniah-tahniah..permulaan yg baik dah tue..keep it up..

Nick said...

wa.. so much.. hahaha.. keep blogging man ;)

tanakwagu said...

tahniah jamal, bukan senang nak dapat tu

phycrewz said...

tahniah la bro!!

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks semua. Nick, tanakwagu dan phycrewz..:-)

InsyaAllah...Korang pun boleh dapat jugak, gud luck semua..

MiZz ShINcHaN said...

Abg... sy nak tanye... Nuffnang earning b'dasr kn klik je ke? Kan kt nuffnang kte blh cek jumlah visitor dn sebelah kolum tu de kolum 'unique'. pe fungsi nye? Sy x phm la... :)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Untuk Miss Shinchan,

1)Earning Nuffnang bukan berdasarkan click semata-mata, Miss Shinchan boleh baca kat sini untuk gambaran lebih jelas mengenai jenis-jenis iklan Nuffnang dan cara pembayaran die.

JENIS-JENIS IKLAN NUFFNANG

2)ok,Die ade Views dan Uniques kan. Views tue maknanya jumlah pageviews blog kita manakala Uniques tue pulak adalah Uniques Visitors ke blog kita.

Contohnya seorang visitors tue datang blog kita dah baca 3 entry yang berlainan dari blog kita, maka kita dapat 3 pageview dan 1 uniques visitors. Dan jika orang yang sama datang baca banyak kali ke blog kita dalam 24 Jam, uniques visitors tue akan dikira satu je. Tapi pageviews yang kita dapat banyak..

Harap-harap faham la ye dgn explaination jamal nie. Kalo x faham nanti tanye lagi ye..:-)

Liena Cutez said...

tahniah :)

http://innit.nuffnang.com/view/1576791/fast5-kongsi

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks ye cik Liena.

Sorry la Jamal x dapat nak aktif kat innit. Weekend nie Jamal start study teknik SEO pulak..:-)

• Stephanie • said...

wow,so fast,keep it up :)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks Stephanie..:-)

princess ayu said...

abang..kat mana dpt check mcam dalam list di atas hehe ^__^ (newbie)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...