POWER OIL AND GAS

NUFFNANG EARNING (WEEK 5)

Page 1
Page 2
Page 3
Page 4


Alhamdulillah, kali nie nak kongsi dengan rakan-rakan earning Nuffnang Jamal untuk minggu ke-5. Kali nie earning tinggi sikit sebab ketiga-tiga blog Jamal dah activekan balik dan dah letak ads Nuffnang. Nie blog Jamal.


Rajin-rajin melawat ye, thanks kepada semua visitors yang sentiasa support blog nie.

So, total untuk this week:

WEEK 5 (16/01/2011 - 22/01/2011)

RM 19.50

Thank You

26 comments:

maro^gal said...

so great... many clicking on ur ad !!! congrats.... i jus earning on buffer.. hard on clicks.

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Maro, this is my Jan earnings, right now it's quiet difficult to earn from CPC after Nuffnang introduced CPA ads like milkadeal..Milkadeal ads didn't generate any earnings..:-(

Geogy said...

Eh...macam mane you dapat buat ni? Tapi sekarang nie CPA susah sikit kan? CPA tak generate any earnings ke?!

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

yup..CPA will not generate any earnings until someone buy it from our ads link..

I pun tak tahu la Geogy, since i started to got BE, my CPC earnings didn't like this anymore..only got couple of ringgit per week now..:-(

titan said...

wahhh, banyak tuu..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Ade la sikit-sikit titan..boleh simpan buat bayar domain nie nanti..hehe..:-)

ღgni.reyhsღ said...

cool !! i wanna earn that much too! :)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

You can gnireyhs...gud luck ya..:-)

Liena Cutez said...

wahh.bestnye.saye baru dpt 2nd BE ari ni.

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Wah dah dapat 2nd BE..bagus la tue..Tahniah ye..:-)

maro^gal said...

BE is more to high traffic you earn...
CPC earnings are thru clicks..
target diff types of visitors.

MMFD said...

waa, wang besa.. keep up bro =)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

That right maro..for BE, if u got more clicks, u also can earn CTR bonus...:-)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks MMFD.. :-)

NasZ said...

Alhamdulillah...rezeki tu..huhu..

SEGMEN "JOM KONGSI PENGALAMAN SERAM"

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Btol tue Nasz..Alhamdulillah..

InsyaAllah kalau Jamal ade masa nak karang cerita seram tue nanti Jamal join Segmen Nasz ye..:-)

Yana said...

tahniah...sy pun dpt gak tp tak sebanyak saudara dpt heheheh...tp syukur gak baru pertama kali dpt....hehehe

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Alhamdulillah..biase la tue..Sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Jamal mule-mule start dlu pun dapat sikit je..:-)

ewanrani said...

wah tahniah jamal...banyak dahh dapat earning tu..aku pun dah best gak skrg nie dapat earning dr nuff tu...hehe

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Alhamdulillah...bagus la tue wan..

Eh, ko xnak try apply letak iklan Exabytes macam yang aku letak kat header tue ke. Exabytes tengah cari 200 blog untuk letak iklan diorg, untuk 3 Bulan..Tapi average minimum traffic kena ada dalam 200-300 UV cmtue la rasenye..

SyUhAdA said...

wah..
thniah..byknye..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks Syuhada..ALhamdulillah rezeki..Tapi kalau nak compare dengan blogger-blogger otai tue, diorg boleh dalam ratus-ratus dah seminggu..:-)

adibdaddy said...

tahniah!!!!

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks adibdaddy

beena said...

congrats=)
beena punyer nuff seminggu 25c je..huhu
bile tah nak jd cam 2.

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Takpe Beena, earning Jamal mula-mula daftar dengan Nuffnang pun sikit jugak. Tapi kena terus belajar la untuk memaksimumkan pendapatan dari Nuffnang. Rajin mintak tips dari blogger yang otai dan rajin tanye pihak nuffnang terus ye..:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...