POWER OIL AND GAS

NUFFNANG EARNING (WEEK 6)

Click to enlarge it
Alhamdulillah, kali nie nak kongsi dengan rakan-rakan earning Nuffnang Jamal untuk minggu ke-6. Kali nie earning sikit  je sebab Jamal ambil cuti seminggu sempena raya cina dan pulang ke kampung. So, kat kampung internet slow sangat, tak dapat la nak update blog selalu. Tue yang visitors tak ramai, tapi dapat jugak la earning walaupun ciput je pun..hehe...Nie la blog Jamal.


Rajin-rajin melawat ye, thanks kepada semua visitors yang sentiasa support blog nie.

So, total untuk this week:

WEEK 6 (23/01/2011 - 29/01/2011)

RM 4.50

Thank You

6 comments:

fatamorgana said...

npe ana nyer earning xde ek??plik2.. =,='

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

earning biasenye akan diupdate seminggu or dua minggu sekali..kalau baru berjinak dan baru register nuffnang nie..die akan letak iklan kat blog kita kan..

so, untuk nak dapatkan earning, visitor kena click iklan tersebut..walaupun visitor banyak datang tp xde yg click iklan..mmg x dpt earning..

lain la kalo dapat Buffered Earning..kalau buffered earning, kite akan dibayar ikut click dan ikut bape ramai visitor blog yg tgk iklan tersebut..kena banyak study lagi pasal bende nie..xpe2..nnt ana boleh je ajarkan..HEHE

fatamorgana said...

oo..cmtu..ana baru dftr mggu ni..mybe dia xupdate lg.syukran sheikh..ajar ana byk2,ana oun baru belajar ber'bloging' ni,hehe..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

InsyaAllah..ada pape persoalan boleh je tanye..:-)

CIKU said...

oo..tq tq en jamal..saya nak jd followerla

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

sama2..saya xde la otai mane pun..tapi kalo nak mintak tunjuk ajar sikit2 tue boleh la..InsyaAllah sy cuba bantu mane yg mampu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...