POWER OIL AND GAS

BEN ASHAARI GEGAR LAGI ...

Assalamualaikum semua. Hah, kalo korang semua nak tahu, nie la first time Jamal join segmen Ben Ashaari.
Harap-harap dapat something la dari segmen nie..hehe


Orait, Jamal dah letak banner Ben Ashaari kat atas nie. Jom la kawan2 join segmen nie. Korang boleh click banner kat atas nie untuk info lanjut.. 
Gud luck semua

17 comments:

dwaty said...

jom kasi gegar sini!!!

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

orait..gegar jgn x gegar ye..

akutetapaku.com said...

hye geng blogger...

gegar..gegar..gegar..!!!
mcm tsunami....
gegarkan blog anda
tebaOOOOmmmMMMMM....

singgah2 lak di http://akutetapaku85.blogspot.com/

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

thanks akutetapaku...xde hal punye..jom jamal bom blog akutetapaku pulak..bommm,bommm..

HajarRasdi [BdkKck] said...

kebaboommmm!! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha. salam ziarah..

http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Wa'alaikumussalam...thanks ziarah sini..

Jamal dah gegar Cik Hajar jugak..hehe

HAJAR hasan said...

yeaaahhoo~ datang blog ni kasi GEGAR!!! ;)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

gegar jgn x gegar..hehe

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam singgah dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Nadh kata Hidup Penuh Kejutan

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Waalaikumussalam,

Bagus2, pakai Personal Protection Equipment (PPE) tau..hehe...bahaya kat sini..ade gempa bumi..

Jamal singgah blog Nadh kembali ye

kakyong said...

kakyong dtg gegar di tgh malam, jom singgah ke blog kakyong


n3 terbaru kakyong.com

segmen gegar 1000 blog
akhirnya ku sedar diri
Kenali sahabat ibu : Shira @ AshAnas

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

orait..jamal dah singgah dah.. :-)

Atie Serina said...

gegar sini!!
satu group..kumpulan 5 ^_^

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

:-).. thanks atie gegarkan sini..hehe

Ly_Tulip said...

SALAM GEGARAN: Satu Hari Seratos Blog menyambong gegaran ke kumpulan 5 setelah kumpulan 1,2,3 dan 4 telah berjaya ku tawan.... SO, kumpulan 5, berciap sedia la... :)

KotakHitam said...

terjah ke sini
kasi GEGAR!!!!!!!!!!

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks Ly_Tulip dan KotakHitam kasi gegar sini..

Jaga-jaga ye..Jamal akan datang Blog korang untuk kasi gegar balik tau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...