POWER OIL AND GAS

Buffered Earnings Ke-7 dan Cara Dapatkan Buffered Earnings (BE)

Alhamdulillah, akhirnya BUFFERED EARNINGS ke-7 blog nie telah tamat tempoh setelah diiklankan selama sebulan iaitu dari 17/03/11 hinggalah 17/04/11. Iklan yang blog nie dapat ialah Digi iPhone 4 SS. 

Dan sebagai tanda terima kasih dan penghargaan kepada pihak pengiklan, Jamal sekali lagi promote Digi iPhone nie untuk korang semua.

 

Dan iklan Digi iPhone 4 SS nie telah mencatatkan rekod baru bagi BUFFERED EARNINGS yang paling tinggi Jamal dapat setakat ini iaitu RM14 dan tambah lg dengan CTR Bonus RM3.5 menjadikan semuanya RM17.5... Alhamdulillah murah rezeki, Amin..


Kalo korang nak tahu, BUFFERED EARNINGS pertama blog nie hanya dapat tak sampai RM1 pun. Hanya RM0.20 je tau, cube korang tgk gambar kat bawah tue. So kalo korang yg baru nak start register ngan NUFFNANG tue, sabar2 la ye.


Tapi berkat kesabaran dan usaha tanye otai2 blogger cmne nak tingkatkan earnings dari NUFFNANG nie dan tambahkan traffic ke blog setiap hari. Alhamdulillah sekarang blog nie dah mula menjana wang dari NUFFNANG. Dan Jamal nak ucapkan banyak2 terima kasih kepada semua yang sentiasa support blog nie ye. Tanpa korang tak hiduplah blog nie kan.

Dan terakhir sekali, Jamal kongsikan sekali lagi

21 comments:

sayanakhiburan said...

tahniah2...

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks..jauh lagi perjalanan nie..hehe

Nick said...

congrates to u :)

SHaFiQ ZaiNaL said...

tahniah...

NasZ said...

banyak gak tu. tahniah bro jamal.

ewanrani said...

tahniah jamal..aku still x dapat BE pun...hampeh gak..kena cari cara lain nie..mcm2 dah cuba

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks semua..

Wan: sabo2, maybe sebab ko bru lg kot register ngan Nuffnang..skali skala hantar la ticket kat diorg tanya nape x dpt BE walaupun traffic dah tinggi

deyna said...

banyaknya dapat. Nak sikit..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Hehe..mane de banyak pun..tnggu la jamal kumpul banyak2 dulu..nnt leh blanje member2..lalala

sarah mohamad said...

banyak nye. tahniah! hiks

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

tq2...:-)

feyus said...

BE kita ada 5 tengah berjalan.:) NIce your info.tahniah.
Gaji Safee Sali

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Alhamdulillah..rezeki tue..bila dapat banyak BE, traffic kena tingkatkan berkali ganda..hehe

BE Jamal tinggal 3 je tengah running skang nie

Syuxer said...

alhamdulillah..rezeki bro..:)..bestnya dapat BE..

Ilusikan matamu
Produk terbaik dari microsoft
Binatang peliharaan yang unik

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Tue la..Alhamdulillah rezeki..moga2 murah lg rezeki nnt..Amin

Chybee said...

tahniah2..murah rezki awak..chybee dah lama xdapat buffered :(

ajumohit said...

tahniah..berkat usaha tangga kekayaan

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

thanks chybee n ajumohit..btol tue

donnyien said...

Tahniah Jamal, setakat ni belum cashout mana2 nuff lagi.. sebab masih sikit.tunggu la banyak sikit

Jamaluddin Abu Bakar said...

Takpe, kumpul jangan tak kumpul. Sikit2 lama2 jadi bukit..:-)

Anonymous said...

Ada sesape bole tolong if company oil gas yg nak apply sijil wth BEM. Comp ni bukn bumiputera tapi disebabkn nk spply lesen mgn petronas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...