POWER OIL AND GAS

Jom Join Bloglist Hackers

http://terowonginformasi.blogspot.com
 
1) Letak header Hackers yang comel tu diatas.
done...

2) Letak tajuk : Jom Join Bloglist Hackers
done...

3) Checiter skit kenapa korang nak masuk bloglist Hackers ini? 
Bagi tahu group mana korang nak masuk.
Jamal nak masuk group Bloglist Jejaka Pilihan Hackers.
Sebab nak join blogslist Hackers ialah :-
1)Jamal support member2. Lagi2 la kalo blogger Johor mcm Hackers nie...Hehe.
2) Boleh tambah rakan2 blogger yang baru
3) Boleh tambahkan traffic ke blog Jamal dengan bloglist tue.
4) Boleh tambahkan backlinks ke blog Jamal.
cukup dah rasenye nie..hehe

4)Bila dah siap, tinggalkan entry korang kat komen di bawah.
 done...

5)Tarikh tutup Bloglist ini pada 22hb April 2011 jam 11.00pm

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...