POWER OIL AND GAS

Jom Join FB Group Tutorial Nuffnang

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua,


Alhamdulillah Jamal dah create new FB Group yang bernama TUTORIAL NUFFNANG. Tujuan Jamal create group nie ialah untuk berkongsi dengan para blogger sekalian berkenaan dengan TIPS, TEKNIK, RAHSIA dan TUTORIAL yang berkaitan dengan NUFFNANG. Bagaimana menjana dan memaksimumkan pendapatan dengan NUFFNANG.

Dengan moto "Sharing Is Caring", jamal kongsikan semuanya untuk korang secara percuma. Takde la mcm orang lain tue siap nak jual E-Book la. Mahal plak tue kan.

Bukan tue saja, di group TUTORIAL NUFFNANG nie jugak, korang boleh la ajukan pape jua soalan yg berkaitan dengan NUFFNANG dan dunia blog nie. InsyaAllah kalo jamal sempat, jamal cuba tolong jawabkan ye. Tak pun otai2 lain tolong jawabkan nnt ke. Dan kepada sesiapa yang ade tips dan tutorial berkenaan dengan NUFFNANG, korang pun boleh jugak share tips korang tue di group nie. Semuanya untuk panduan dan rujukan kawan2 blogger jamal semua.

So jamal harap korang boleh la join group nie ye dan invite la kawan2 blogger yang lain. Ataupun kalo nak lebih baik dan elok, korang buat la satu post untuk promote group nie dan ajak kawan2 yg lain join tau. Kalo korang malas nak taip, korang copy je post jamal nie ye. Nnt kalo korang dah buat post baru tue, korang komen la kat sini dan letak link ke post tue. Senang sikit jamal nak singgah blog korang dah ucapkan terima kasih. :-)

Korang boleh click kat gambar group TUTORIAL NUFFNANG ataupun korang click kat nama group tue untuk link ke group tersebut.
 

Sekian dulu dari jamal dan Gud Luck untuk korang semua ye. Happy blogging.
 
"Sharing Is Caring"


13 comments:

Ila said...

nice sharing..dah join dah

Muhammad Helmi said...

tq...
nir yg nk join nie...(^_^)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Orait..welcome to da club..Jamal dah approve korang semua...

HAZWAN17 said...

wah terbaik ni..nak join jugak la

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

join jgn x join..hehe

feyus said...

Mcm best je.. tapi risau gak takut benda2 ni tak diluluskan oleh pihak nuffnang? Tuan blog dah tanye dieorg ke?

Nenek Termuda Di Dunia

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

xpe..xde masalah punye..kalo tanye pihak Nuffnang pun diorg akan bg jawapan..diorg xde sorok2 pun..cuma kita la yg kena rajin tanye diorg..minta pape tips dari diorg ke..hehe

Azueriena Norash said...

saya budak baru belajar....bleh join nie

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

sila la join..hehe :-)

Myvitrd said...

semoga bermanfaat untuk semua

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

InsyaAllah...

edda said...

ba... gus.... bagus untuk i.... terima kasih.... nak join ni

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

cepat join jgn x join ye...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...