POWER OIL AND GAS

OIL AND GAS JOBS (APRIL 2011)

I got this from my friend Ms. Faezah Othman,



Hi Sir,

As per our conversation, it is much appreciated if you can pass around the word to your network for below positions : (Local/ Malaysian)

Senior Electrical engineer 5 vacancy
Senior Process engineer 8 vacancy
Senior Mechanical (rotating,static, package engineer)
Senior structural engineer
Piping engineer

And please pass me your updated cv for our reference to keep you informed and update about upcoming position.

Many thanks,

Faezah Othman    
Resourcer , Velosi Energy Consultants Sdn Bhd
E | f-othman@velosi.com  Skype | faezah-velosi

T | +603 2719 5546  F | +603 2719 5519  | www.velosi.com  
A | 8th Floor, West Wing , Menara Rohas Perkasa, Jalan P. Ramlee, 50450 Kuala Lumpur, Malaysia.

4 comments:

MUHAMMAD said...

salam.. sy nk tya kalo sy post graduate dlm major manufacturing... ada peluang x dpt keje offshore..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Wa'alaikumussalam..

Tuk pengetahuan En. Muhammad, sy nie bukan recruiter..so sy x twu sgt ape qualification yg diorg nak..

tp why not try je apply..mane twu ade rezeki ke..pasue call HR diorg tanya cmne status application tue..Gud Luck

Anonymous said...

asalamualaikum..sye grad dari mechatronics, exp 1 tahun dalam manufacturing, sye da apply mcm2 company ONG dari client hingga ke subcon, tpi blom adde ape2 panggilan/offer..sye pun ade feedback ngan comapny2 tu..so ade x company utk org cam sye bertapak dlm industry ni?

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Waalaikumussalam,

Experience dalam manufacturing tue memang takkan dikira kalau nak masuk Oil & Gas. Kalau nak apply, kena start jadi graduate engineer balik la.

So kalau nak apply, apply post trainee engineer, graduate engineer or management trainee diorg la. Boleh tgk kat website company oil and gas untuk post yang macam tue.

Dan kebanyakkan company oil and gas memang x nak ambil employees yang experience dalam bidang lain. Diorg lagi prefer ambil fresh graduate terus.

Papepun try la cuba, mana twu ade rezeki ke nanti. Gud Luck

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...