POWER OIL AND GAS

Pemenang Segmen Bloglist Blog Jamal

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua.

Alhamdulillah akhirnya Segmen Bloglist Blog Jamal telah ditutup secara rasminya pada jam 11.00pm tadi. Dan tibalah masa untuk Jamal mengumumkan pemenang bagi segmen ini. Secara keseluruhannya, segmen nie Jamal buka untuk penyertaan lebih kurang selama 2 Hari atau 48 Jam sahaja iaitu dari 26/04/11 hinggalah hari nie 28/04/11.

Seramai 24 blog telah mengambil bahagian dalam Segmen nie dan bebanyak terima kasih Jamal ucapkan kepada korang semua yang dah join dan support segmen nie ye.

Seperti yang dijanjikan, Jamal akan pilih 3 Blog Terbaik untuk Jamal letakkan di Bloglist Pilihan Jamal yang mana link ke Blog diorang akan dipaparkan pada setiap masa dan ketika. Pemenangnya adalah ...

Sebab Ammar menang ialah kerana Ammar telah buat satu entry khas yang bertajuk 
Yang mana entry nie telah Ammar ping di Innit Nuffnang dan mendapat tempat ke-2 dalam Featured Posts dan seterusnya menjana traffic dan promote blog Jamal sekali. Ribuan terima kasih Jamal ucapkan kepada Ammar ye. Tahniah ye.

Jamal pilih Blog Cik Gelong sebab CG nie selalu berinteraksi dengan Jamal sama ada melalui komen di entry ataupun melalui email. Dan korang boleh tengok di ruangan Top Commentators tue nama CG sebagai pengomen terbanyak Blog Jamal nie. Tahniah CG

 Dan blog bertuah yang ke-3 ialah Syuxer.  Apa yang membuatkan Jamal tertarik untuk pilih Syuxer ialah kerana Syuxer dah lawat atau Blogwalking ke hampir semua Blog yang menyertai Segmen Bloglist Jamal nie. Bila Jamal datang nak verify penyertaan diorang, Jamal tengok syuxer dan siap-siap tinggalkan komen lagi. Memang Jamal suke orang yang rajin Blogwalking macam Syuxer nie. Tahniah ye.

Dan kepada yang tidak berjaya dipilih sebagai 3 blog terbaik tue, korang semua jangan risau ye. Disebabkan Jamal sayang sangat kat korang semua yang dah join Segmen Bloglist Jamal nie, maka dengan sukacitanya Jamal maklumkan bahawa semua Blog yang menyertai Segmen nie akan Jamal letakkan didalam Bloglist Sahabat Jamal. Harap korang semua suka dengan hadiah nie ye. Berikut adalah Blog-blog yang Jamal dah tambahkan didalam Bloglist Sahabat Jamal. Thanks dan Tahniah semua..

  1. http://tanggadomino.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-jamal.html
  2. http://dearbella-bella.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-jamal.html
  3. http://arituarini.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-jamal.html
  4. http://pami3.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-jamal.html
  5. http://djdanchef.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-jamal.html
  6. http://fazrinafazri.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-jamal.html
  7. http://anak-jati-melayu.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-jamal.html
  8. http://christie-salin.blogspot.com/2011/04/offshore-blog-jom-join-bloglist-jamal.html
  9. http://areliff-mastermindz.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-jamal.html
  10. http://norhisham-nordin.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-jamal.html
  11. http://nananadya.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-jamal.html
  12. http://ctqueen.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-jamal.html
  13. http://www.penulissenja.com/2011/04/jom-join-bloglist-jamal.html
  14. http://nohisme.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-jamal.html
  15. http://ayesharamlee.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-jamal.html 
  16. http://lunalanun.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-jamal.html
  17. http://sekencangangin.blogspot.com/2011/04/kencang-jom-join-bloglist-jamal.html 
  18. http://ucukeyna.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-akhi-jamalgengcm-best.html
  19. http://ziera-azlan.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-jamal.html
  20. http://esmeda.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-jamal.html
  21. http://qahiera.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-jamal.html

24 comments:

nananaDya said...

thnx sbb listkan nana dlm blog jamal...=)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Sama-sama..Thanks jugak sebab sudi join segmen nie ye..:-)

AMMAR YASIR said...

Terima kasih Jamal.. terharunya dapat penghargaan mcm ni dari blogger

Syuxer said...

terima kasih bro..:)..terharu saya dengan penghargaan ini..semoga Allah s.w.t murahkan rezeki bro Jamal..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

InsyaAllah...Amin...Tolong menolong diantara kita..win-win situation kan..Jamal dapat backlinks dan traffic..korang pun dapat traffic percuma secara berterusan kan..

InsyaAllah lepas nie kalau ade rezeki, Jamal start buat contest pulak dan ade hadiah die ye..tengah fikir-fikir nak bagi hadiah ape yg senang...korang ade idea ke..hehe

cik gelong said...

alhamdulillah.. terima kasih Jamal... cm x cye je CG menang. hehehe... nt, boh byk lg ye tips??? CG suka sgt blog Jamal. best!!

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Sama-sama CG..Thanks sebab jadi pembaca setia blog Jamal ye..

InsyaAllah Jamal akan buat yang terbaik untuk korang semua..:-)

cik gelong said...

minggu depan, mgkin jd dah x dpt jd pengomen terbanyak dah.. CG balik kg, dah xda tenet. mgkin dah jrg online.. nt, kalau CG tiba2 menhilang, paham2 jela ye? hehhehe

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Orait.xde hal punye..:-)

ArulchelseA said...

tq en.jamal..

Fernando Torres scores first goal

Israel kecil,amerika kecil,Malaysia kecil

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Sama-sama..:-)

ucu keyna said...

yeaaaaaaa...
ana x kesa pon x mnang..
sbb ana skadar tok cari kwn n info2 yg bermanfaat je ^_^
syukran akhi :)
peace no wo (^_^)v

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Na'am Ukhty..bagus la kalau macam tue ye..

Afwan..:-)

sham a.k.a bob said...

salam semuanya dan salam tahniah kpd pemenang... huhuhu... kpd jamal, terima kasih sbb bg peluang cmnih... teruskan usaha yek... dan tak lupa juge salam perkenalan kpd semua peserta... semalam tak dpt blog walking sbb ade meeting... Inshaallah akan bersiar-siar hari ni... jumpa nanti yaa...

Miecyber said...

Congrats to the winner...

Handphone untuk orang buta

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Waalaikumussalam Sham,

InsyaAllah lepas nie Jamal plan nak buat contest dan bagi hadiah pulak..cuma tengah fikir nak bagi hadiah ape je nie..:-)

ucu keyna said...

sile bg coklet..hihi c[=

Anonymous said...

Thank Jamal kerana Offshore Blog terpilih memenangi anugerah khas.

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Ukhty Ucu..Jamal boleh je bagi coklat..tapi macam mana nak post nanti..mesti cair punye coklat tue..

Sama-sama..Tahniah OFFSHORE BLOG..

ucu keyna said...

coklat utk ana jek..
tok blogger len,x tau la nk bg ape..
hehe..
leh je pos cklt la..
ari 2 akk ana pos cklt tok ana..
masukkan kat dlm tmpat kedap..
peacee ^_^v

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Yeke..boleh jugak tue....macam-macam contest Jamal dah fikir tau..hehe..nantikan

ucu keyna said...

klu ana join,coklet kne ade ^_^

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Orait..tapi ukhty kena menang tau..hehe

ucu keyna said...

ana slalu kurang rezeki tok mnang la akhi..
tp ana x kesa pon :)
yok singgah blog ana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...