POWER OIL AND GAS

Alexa Rank Jamaluddin.net Capai 3 Angka | Bawah 1000



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua.

Sempena berakhirnya bulan May nie, Jamal nak kongsikan pencapaian Jamaluddin.net bersama korang semua ye. Semoga ianya menjadi pendorong untuk korang semua memantapkan dan menambah baik blog masing-masing ye.


Alhamdulillah, seperti yang korang semua lihat dalam screenshot dari Alexa Rank diatas tue, blog ini telah berjaya mencapai 3 angka untuk ranking Alexa Malaysia. Iaitu ranking dibawah 1000 bagi website di Malaysia nie. Ranking terkini blog ini ialah 948 bagi Malaysia dan Alexa Rank untuk global pula ialah 172k dalam tempoh sebulan.

Jamaluddin.net pastinya tidak dapat mencapai ini semua tanpa bantuan dan sokongan dari korang semua, pembaca dan pengikut setia blog Jamal nie. InsyaAllah dalam masa terdekat ini Jamal akan membuat pelbagai contest dan hadiah yang menarik untuk korang semua. 

Jamal dalam proses untuk membuat banner bagi contest tersebut. Kepada sesiapa yang berminat nak tolong Jamal design banner dan iklan untuk contest tersebut, korang boleh contact Jamal ye. InsyaAllah nanti Jamal bagi hadiah yang special untuk sape-sape yang tolong Jamal ye.

"Sharing Is Caring"




alexa rank | alexa rank 3 angka | alexa rank malaysia | ranking alexa malaysia | ranking alexa malaysia bawah 1000 | alexa rank bawah 1000 | alexa rank bawah seribu | cara tingkatkan alexa rank | cara mengetahui alexa rank

14 comments:

AMMAR YASIR said...

Pergh!!! Hebatnya JAMAL...Tahniah!!!

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Mane ade hebat pun AMMAR..biase-biase je la. Jamal dalam proses belajar dan mengkaji lagi nie..hehe

Papepun thanks ye, itupun atas bantuan rakan-rakan macam Ammar nie jugak kan. Tanpa korang siapalah Jamaluddin.net nie..:-)

Budak Botak said...

Alhamdulillah, tahniah2...

Entry terbaru -> Apa Manusia pada Tahun 1910 Fikirkan Akan Terjadi Pada Tahun 2000?... (",)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Alhamdulillah..Thanks Budak Botak..:-)

Philip Khor said...

congrats!

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks Philip..

ash said...

wah tahniah jamal.. ku pun baru daftar alexa baru rank 11ribu untuk malaysia.. jauh lagi kene kayuh ni..hehe

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks ash. Takpe, pelan-pelan kayuh. Lepas sebulan nanti baru tengok hasilnya. Pasti gempak jugak punye...hehe

Gud Luck ye..

Lim Kai Shin said...

Congrats!!

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks Lim..:-)

fahmimustakim said...

tahniah jamal! pun nak buat entri mcm ni jugak, tapi yang alexa traffic rank..baru lepas sejuta, wawawa

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks Pamie. Boleh-boleh, nanti Jamal datang komen ye..hehe

lepak said...

tahniah jamal......blog ni mmg best...byk info......

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks LEPAK..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...