POWER OIL AND GAS

Blog Aku Simple dan Kemas


1. buat 1 entry khas dengan tajuk " blog aku simple dan kemas " - Done

2. letak header ps kat entry tu yeeeeeeeeee !!! - Done



3. koment blog ps ni - Jamal tak tahu la nak komen ape pasal blog PS, Template dan layout blog memang dah superb ringkas dan cantik. Cuma berdasarkan Alexa Analysis blog PS nie hanya dapat 0.7% visitors je dari search engine. So memang blog PS nie tak aplikasikan teknik SEO la ye. Mungkin jana traffic dengan cara lain kan.

4. kenape korang berminat masok bloglist ps ??? - Sebab nak support segmen PS dan dapat mengenali blogger2 lain yang join segmen nie.

5. siap entry hantar kat ps punye entry - Orait

Kepada sesiapa yang nak join segmen nie, cepat tau. Tutup Pukul 8.00 esok pagi. Jom join, click sini
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...