POWER OIL AND GAS

PAYUDARA TERKENCANG keyword tertinggi | Pelik tapi Benar

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua.

Pagi nie Jamal nak share keyword tertinggi untuk Jamaluddin.net nie. Keyword nie memanglah "Pelik Tapi Benar". Kalau korang semua nak tahu, keyword tersebut ialah "PAYUDARA TERKENCANG". Boleh tengok bukti kat bawah nie.


Bila Jamal check entry yang membawa kepada keyword nie, takde satu perkataan pun yang berkaitan dengan keyword nie. Memang la Jamal pelik kenapa boleh jadi macam nie. Siapa la agaknya yang cari keyword bukan-bukan nie. Apa benda la diorang nak tengok dan kaji daripada keyword nie. Jamal memang tak faham betul la..hehe

Korang semua pernah mengalami situasi seperti nie tak, kongsi la sikit dengan Jamal. Jamal nak tahu jugak sebab engine carian mengklasifikasikan blog Jamal nie ikut keyword tersebut..thanks semua

10 comments:

Miecyber said...

Seksisnyer...

Jus Katak

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Tahu xpe..lawak betul la keyword nie, naseb baik la tak ramai yang klik..hehe

Norhisham Nordin said...

huhuhuhu... jamal jamal...

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Bro Hisham : Jangan salah sangka ye..hehe..

Papa Mifz said...

ada keyword payudara...tat y la rangking tinggi...hehe

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Bila la pulak Jamal letak keyword payudara tue. Baru untuk entry nie Jamal letak keyword payudara la..hehe

Syuxer said...

ahahah...payudara terkencang..wauu seksi tuh bro..celah mana keyword detect tuh hehe

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

kalau keyword TERKENCANG tue maybe datang dari nama Blog SEKENCANG ANGIN dalam bloglist Jamal tue.

Tapi untuk keyword payudara tue memang tak pernah ade dalam blog nie. Tue yang pelik tue, hehe..Lawak betul la syuxer..

Cerita Aku said...

Saja nak sakat en jamal kot ~~Ngee

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Hehe..yela tue sakat. Tapi xpe la, InsyaAllah benda-benda camtue takde dalam blog Jamal nie. Kang buat tambah dosa je kan..:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...