POWER OIL AND GAS

Pemenang Segmen Bloglist Jamaluddin.net

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua.

Alhamdulillah segmen Bloglist Jamaluddin.net untuk bulan June nie telah berjalan dengan lancar dan lebih kurang 21 buah Blog telah menyertainya. Dan seperti yang Jamal janjikan sebelum nie, Jamal akan pilih 3 blog terbaik dan dibuatkan entry khas untuk mereka. Entry ini akan Jamal jadikan sebagai Sticky Post selama 12 jam atau lebih lama lagi. 

Kriteria pemilihan pemenang untuk segmen nie antaranya ialah :-
  • Entry yang menarik
  • Meletakkan link Jamaluddin.net didalam Bloglist blog diorang
  • Layout dan Template blog yang kemas dan menarik.
  • Selalu join dan support segmen yang Jamaluddin.net anjurkan
  • Selalu berinteraksi dan tinggalkan komen di blog Jamal nie.
3 Blog bertuah tersebut ialah:-


http://slumberdek.blogspot.com/


http://idafirdausi79.blogspot.com/


http://smileasuwant.blogspot.com/

Tahniah kepada 3 orang pemenang nie dan link blog diorang nie Jamal dah letakkan di "Bloglist Pilihan Jamal". Kepada semua blog yang dah join segmen ini, Jamal juga dah letakkan link blog korang semua dalam "Bloglist Sahabat Jamal".

Jamal juga dah senaraikan semua blog yang join segmen ini di sini. Korang semua boleh blogwalking blog kawan-kawan kita nie dan tinggalkan komen ye. Good Luck semua.

"Sharing Is Caring"

15 comments:

waN Mohd Salim said...

x terpilih

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Memang la PS tak terpilih sebab PS tak join pun Segmen nie..hehe..

Kalau join sure boleh menang punye..:-)

Adam Roslan said...

Alamak tak sempat nak join.

Terkini: Jana Pendapatan dengan Survey - Mesti Cuba!

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Takpe Adam. InsyaAllah segmen seterusnya nanti boleh join. Mungkin akan ada hadiah Wang Tunai dan Topup sekali. Jamal tengah plan nak buat nie..:-)

Sya Isya said...

hehe..sila2 buat segmen tu..Sya nak join. IsyaAllah, kalau xde apa aral.

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

InsyaAllah Jamal tengah plan nie Sya. Jamal nak cari orang yang boleh tolong design kan banner untuk segmen tue nanti..:-)

ajumohit said...

tahniah!!!

cik Ida said...

terima kasih incik jamal.. anda telah mebuat saya tersenyum di pagi ini... :)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Sama-sama Cik Ida..hehe..senyum itukan sedekah..

:-)

Norhisham Nordin said...

tahniah kpd pemenang...

syahnabil said...

Terima kasih senaraikan blog saya...Alhamdulillah saya baru tukar theme baru..nampak ok sikit,,boleh tak ajar saya camane nak buat banner blog macam kat atas untuk header blog saya yg baru sebulan lebih ni...

faizlaster said...

tah nia ah kepada yang berjaya ^^

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Syahnabil : Untuk header jamaluddin.net nie. Jamal minta tolong kawan blogger Jamal buatkan. Jamal pun bukannye pandai sangat nak guna photoshop tue..hehe

Syahnabil boleh minta tolong blogger lain buatkan kalau tak pandai. Ada yang kenakan bayaran dan ade juga yang buatkan header secara percuma. Syahnabil boleh try cari nanti ye.

Gud Luck

Mohd Zakwan said...

Thanks Jamal !! TQVM :D
Tak sangka terpilih ..hehehehe :)

singgah2 la Blog Zakwan yee

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Your Welcome,

Tahniah ye Zakwan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...