POWER OIL AND GAS

SEGMEN BLOGLIST ABGTEROR | TANAH TUMPAH DARAHKU


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua.

Pagi-pagi hari nie Jamal nak join Segmen Abg Teror pulak. Macam best je segmen die nie. Kalau korang nak join, boleh click kat sini ye.

Nie Jamal nak jawab soalan yang Abg Teror bagi ye :-

1. Dimana anda dilahirkan?
- Segamat, Johor

2. Dimana anda dibesarkan?
- Kota Tinggi, Johor

3. Negeri pilihan anda untuk dimasukkan ke dalam senarai bloglist abgteror.
- Kuala Lumpur

4. Ceritakan sedikit mengapa anda memilih negeri tersebut.
- Disebabkan sekarang nie Jamal bekerja di Ampang dan Jamal lebih banyak menghabiskan masa di office berbanding di rumah mahupun tempat lain. So kalau blogger area KL dan Selangor tue, boleh la contact Jamal sekali ye. Boleh buat tambah kenalan..:-)

"Sharing Is Caring"


10 comments:

Miecyber said...

Menarik niee...

Faktor menyebabkan tanah runtuh menimpa Rumah Anak Yatim & Anak Kebajikan Madrasah Al-Taqwa,Hulu Langat

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Abg teror memang teror tau..Untung kalau dapat masuk bloglist die..:-)

Syuxer said...

tuh ar...abg terror ni memang kreatif wat idea cmni..:)..baru aku tau yang bro ni asal johor hehhe

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Hehe..Johor la tanah tumpah darahku syuxer..

fahmimustakim said...

dah masuk list abgteror, request dia buat untuk labuan punye..hahaha..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Yup Pamie..nama pamie dah ade dalam list Labuan tue..Tahniah..nama Jamal blom ade lagi..Abg teror blom update lagi kot

SamsulAhmad.com said...

macam best jer nih... :D

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Memang best..jom ramai-ramai join..boleh tambah kenalan..

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan.. Shera singgah blog ni tau..
Shera dari blogger johor
^_^ Yeayy!!

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Waalaikumussalam Shaherah,

Thanks ye sudi singgah sini. Jamal dah singgah blog Shaherah balik dan tinggalkan komen ye..:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...