POWER OIL AND GAS

“Segmen Khas ar-rifke.com | Pencarian 100 Blog Top Blogger Baru”

 Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua.

Ini adalah kali pertama Jamal join segmen ar-rifke.com. Jom Jamal jawab soalan-soalan dari segmen dia :-

1) Berapa lama dah blogging.
- Start blog nie bulan Dec 2010, umor blog nie baru dalam 5 Bulan sengah.

2) Kenapa suka blogging.
- Berkongsi informasi dengan rakan-rakan blogger dan yang bukan blogger.

3) Blog kamu mengenai apa.
4) Harapan dalam dunia blogging

Untuk soalan 3 dan 4 tue, meh Jamal jawab dengan VISI dan MISI blog nie.

Sape-sape nak join, cepat join kat sini sebelum terlambat.

12 comments:

aried said...

5 bulan setengah tu kira dah byk ilmu yng dah diperlajari bukan? muga terus mantap dalma dunia ini..amin

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks Aried,

InsyaAllah..semoga dapat berkongsi sesuatu yang bermanfaat bersama sahabat-sahabat semua ye..Amin

LUNA LANUN said...

saya xleh nk join la tu memandangkan usia blog dah cecah 3 thn ++ since April 2008..

Miecyber said...

Menarik nih...

Kembara Berakit Antarabangsa Sungai Pahang 2011

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Takpe la cik Luna, nanti Jamal anjurkan segmen,cik Luna join ye..:-)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Memang menarik pun, jom la join Bro Miecyber..hehe

abutalib said...

Trafik masih kurang :(

Nurul Hamimi Awang Japilan said...

salam perkenalan =D berjalan-jalan di sini n follow

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Xpe Abu Talib..boleh usahakan lagi traffic tue..sikit-sikit lama-lama jadi bukit..hehe

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Waalaikumussalam Nurul..Jamal jalan ke blog Nurul balik ye..

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar Top blogger Baru ni dulu..

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks Fauzie,

Jamal dah datang gegar Blog Fauzie balik ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...