POWER OIL AND GAS

Aker Solutions Careers (June 2011)

Aker Solutions ASA, through its subsidiaries and affiliates ("Aker Solutions"), is a leading global provider of engineering and construction services, technology products and integrated solutions. Aker Solutions’ business serves several industries, including oil & gas, refining & chemicals, mining & metals and power generation. Aker Solutions has aggregated annual revenues of approximately NOK 54 billion and employs approximately 22 000 people in about 30 countries.

In Asia Pacific, our subsea and engineering business areas that serve the oil and gas industry are headquartered in Kuala Lumpur, with a high-tech subsea manufacturing centre located in Port Klang.  It is the world's first and only "one-stop shop" that can produce a complete subsea production system in one location.
We are inviting resourceful and high caliber personnel to join our dynamic team and be part of our growth and expansion plans.

Available  jobs and vacancies now :-
aker solutions, aker kvaerner, aker solutions malaysia, aker solutions careers, aker solution jobs, aker kvaerner malaysia, aker kvaerner jobs, aker kvaerner careers, oil and gas jobs, oil and gas vacancies, oil and gas companies, oil and gas companies in malaysia

11 comments:

ewanrani said...

sori jamal aku x leh datang interview hari nie...aku kena pergi jugak infineon melaka tu..papahal pas training aku nak try blk masuk bidang oil n gas nie...impian aku tu..papehal thank banyak2 tolong hantar resume aku...thank my friend..salam..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Orait Wan..Good Luck..

ewanrani said...

wah blog ko dah makin mantap dah ma...aku x de tenet tu yg jadi slow blog nie..tggu nak beli broadband plak ntn...

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

hehe..biase je la wan..mane de mantap pun..:-)

kharfz said...

saya xde full experience dlm oil n gas, tp saya dh ada 2 thn pengalaman dlm valve manufacturing utk oil n gas including technical spec, datasheet, control design, dan testing as per API, BS, ASTM, ASME, NACE. Layak ke nk pohon? Saya mmg sgt berminat kalo boleh..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Ala Bro Kharfz, why not apply je..Mane tahu ade rezeki nanti. Link kat atas tue untuk apply via Jobstreet tau..

ajim32 said...

salam bro sya nak tanye ade x projek2 yang around perak ke ....sy pnh anta cv pd u ary tu ade terima tak yang nama hyerullanuar???

ajim32 said...

salam bro, ade tak projek yang boleh start dalam bulan 7 nie projek sya dah nak stop hjung bulan nie...sy pernah anta resume pada u ade tak nama hyerullanuar???....

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Waalaikumussalam..sila hantar ke email nie hr@mmcogel.com.my..

Jamal buka recruit agent mahupun HR guys..harap maklum

kharfz said...

tq bro.. nnt saya apply

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Your Welcome...Good Luck ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...