POWER OIL AND GAS

AKU TERINGIN NAK HACK BLOG BEN ASHAARI

http://www.benashaari.com/

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua.

Kalau korang semua tengok tajuk untuk entry nie, confirm korang semua fikir Jamal saje nak cari nahas or nak cari gaduh dengan Abg Ben dan followers die kan. Tapi entry nie sebenarnya Jamal buatkan khas untuk segmen yang dianjurkan oleh Abg Ben sendiri iaitu segmen "AKU TERINGIN NAK HACK BLOG". Dibawah nie ialah soalan Abg Ben untuk segmen nie.


  • Sila beritahu , blog manakah yang anda teringin benar nak hack ? 
  • Kenapa anda memilih blog beliau ? 
  • Dan apakah pesanan yang ingin anda tinggalkan ke dalam blog tersebut ?

Jawapan dari Jamal :-
  • Dan sepertimana tajuk entry nie, Blog yang Jamal nak hack tue ialah blog Abg Ben sendiri...hahaha..Jangan marah je Abg Ben.
  • Sebab Jamal nak hack blog Abg Ben ialah kerana Abg Ben ialah salah seorang daripada Blogger Idola Jamal. Dan Abg Ben juga adalah salah seorang daripada 10 Blogger Terbaik Malaysia. Memang Jamal hormat habis la dengan jumlah followers-nya yang sudah melebihi angka 15k dan pageviews sebanyak 2.6 Juta
  • Pesanan yang Jamal ingin tinggalkan didalam blog itu ialah UCAPAN TAHNIAH DAN TERIMA KASIH kerana Abg Ben telah banyak membantu banyak blogger-blogger baru nie, baik dari segi nasihat, tutorials dan juga traffic. Jamal juga ingin tinggalkan UCAPAN SELAMAT MAJU JAYA untuk Abg Ben dalam apa jua bidang dan pekerjaan yang beliau ceburi. Semoga Allah sentiasa merahmati beliau. InsyaAllah..
 Tapi semua cerita Jamal diatas nie adalah rekaan semata-mata, tiada kena mengena dengan hal dunia sebenar. Jamal nak buat cerita untuk hack blog lain takde idea, jadi Jamal buat la cerita untuk hack blog Abg Ben...haha..Memang dahsyat kan..


Kepada sesiapa yang nak join segmen nie, klik kat bawah nie ye.

32 comments:

zarazueyin said...

tgk tajuk menarik perhatian..
rupa2nyer...hehehe

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Saje buat tajuk killer-killer sikit..baru gempak..hehe..

Jangan marah ye..

cik Ida said...

hey, jenguk sini nak tengok siapa yang akan kena hack.. nape sama eh?? hehehehe :)

aku teringin nak hack belog korang

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Cik Ida la tiru Jamal..hehe..

Alya Esprézzo said...

wahahahahahahahaha..kalo dapat hack, abiss la kena maki ngn followers abg ben..hahaha :P

c u m u h a m a said...

singgah tuk HACK ! kihkih .

jangan HACK saya okeh . :)

enjoy !

http://anakgadischot.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

normala_ali said...

wah ramai yg nk hack abg ben nie.. ehehe.... jom hack2.. :)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Jamal gurau-gurau je semua..takdenye berani Jamal nak hack blog Abg Ben..memang saja cari pasal namanye tue..hehe

Sunah Sakura said...

hehehe...kalo abg ben bagi, ape salahnye kan? ahahahha~

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Kalo Abg Ben bagi OK je cik sunah..tapi masalahnye takut ade pulak followers die yang jeles nanti..hehe

Pak Syahot (sYaHir) said...

abg ben lg yg bkal dihack??haha smelah kte abg jamal...

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Yeke..memang ramai yg nak hack blog Abg Ben nie..abes la blog die..hehe

Lulu Caldina said...

lari encik ben..lari....sembunyik....

shahrul said...

Abg Ben brutal sangat sampai ramai gile nak hack die! hahahah.. :p

niena shopping2u said...

tak smpai hati nk hack org -.-' huhuhu, teringin benar nk hack blog BAsebenarnya..

http://www.my-shopping2u.com/

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Hehe..ramainye nak hack blog BA..

fRaMe+LenSeS said...

nadh datang nak hack ni.. bek wat muka takut kaih.. :P

Alia Natasha said...

Alia datang sini nak jadi hacker ! sebab alia nak hack blog nie . muahhahahahah *gelakjahat

http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Sape nak hack blog Jamal..cecite,cecite sikit..hehe

Jelita Lara said...

huhuhu... tajuk dia bukan main suspen lgi, wei3x tipa tertipu he3x

solomolo said...

nasib baik bukan blog solomolo...
hahaha...

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

wahhh.. ramai da aim blog abg ben ni... nasib baik bukan blog saya... heee~

teringin nak hack blog

K O R I E said...

huhu~!
BA jadi sasaran.

Korie pun hack orang jugak!
Siapakah? meh terjah.

http://pinkexia.blogspot.com/2011/06/aku-teringin-nak-hack-blog.html

Sya_Cda said...

singgah hack sini sekejap :)

http://ciksya-cda.blogspot.com/2011/06/teringin-nak-hack-blog-orang.html

deqlis said...

ape ke jadahhnye nak hack hack nie??

hehe,,,, klu nak gula2 hacks sy leh kasik..hehe

nk menang tiket wayang meh singgah blog saya :)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

saje bagi gempar sikit deqlis..hehe

osHin said...

datang nak hack nih !!! hahaha

emeera asnary said...

perghhh, pak cik beng,, jenuh nyh nk lari drp hacker, hehe

btw, dah follow kamu =)

Mohd Hazwan Hashim said...

gud luck :)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks semua..:-)

naim said...

kalo di baca black hat hacker nie, naya sahaja.

haha

btw ,terbaik la bro :P

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

haha..thanks naim

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...