POWER OIL AND GAS

BEN ASHAARI AJAK KRITIK BLOG AKU

http://www.benashaari.com/2011/06/segmen-jom-kritik-blog-aku.html

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua.

InsyaAllah hari nie Jamal join segmen Abg Ben lagi. Dan segmen kali nie ialah Segmen "Jom Kritik Blog Aku". Dan Jamal nak persilakan semua rakan-rakan untuk beri komen dan kritikan yang membina untuk penambah baikkan blog Jamaluddin.net nie. Segala komen anda amatlah Jamal hargai. Thanks semua

8 comments:

Cik Jari Tembam said...

Hello, terjah dari segmen Ben Kritik Blog :)

Bagi saya, blog ini kemas dan banyak info yang menarik ^_^

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks Sudi singgah..takde komen ke..hehe

ohh ddy said...

memang dah gaya blog berinformasi da. heheh

http://bungabungaputeh.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks ohh ddy..InsyaAllah Jamal akan balas kunjungan kejap lagi ye...

Alya Esprézzo said...

cakk cakk ! alya dtg nieeeeee..hehe blog simple but nice, senang loading..hehe btw happy blogging ! :)

jom kritik blog alya , No.133 :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Jamal dah siap komen blog korang semua..:-)

Nurulhuda said...

Hi , happy to drop by 142 :)
Blog ni sesuai dengan description "sharing is caring" :D

afiqazizan said...

blog yang nice,kemas dan cepat loading.

no 83

http://sboyzlife.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-kritik-blog-aku.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...