POWER OIL AND GAS

BEN ASHAARI AJAK TUKAR LINK

http://www.benashaari.com/2011/06/segmen-tukar-sama-suka-lagi.html

Semalam Jamal tak sempat nak join segmen Tukar Sama Suka Ben Ashaari, so hari nie Jamal nak support dan join segmen nie ye Abg Ben.

Jom kepada sesiapa yang nak bertukar link dengan Jamal boleh tinggalkan komen di entry nie ye. InsyaAllah Jamal akan singgah ke blog korang setiap hari jika berkesempatan..:-)

88 comments:

shopping2u said...

ops.. singgah sini dari BA

jemput kembali

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/gempar-perintis-ben-ashaari-ditemui.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks sudi singgah sini ye..:-)

Mohd Zakwan said...

Jamaluddin.. Salam..
Jom tukar jom :)
Kalau boleh gitahu Zakwan ye :)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Waalaikumussalam Zakwan,

Mesti la boleh, lama dah Jamal letak Link Blog Zakwan dalam Bloglist Jamal tau..cuba tengok kat bloglist bawah tue..

Blog Zakwan ade dalam "Bloglist Pilihan Jamal"

effa said...

menjengah dri segmen abang ben....done follow...law sdi sggahla balek ke effa pya belog..;-)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks effa...jamal dah singgah blog effa balik ye

solomolo said...

singgah dari belog Ang Ben...
happy blogging...
[^_^]

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks solo..Jamal balas balik dengan kunjungan ke blog solo pulak..:-)

+_Miss.Jannah_+ said...

nama macam ayah saye.. :)

sudi la kirenye kite betuka link suka sama suki ye.. :)

http://missjannahjamaluddin.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link-wihhhooo.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks Jannah..

Jamal dah letakkan Blog Jannah dalam Bloglist "TUKAR SUKA SAMA SUKA" blog jamal nie..

syaimz said...

saya dari blog Bro Ben!

selamat berkenalan!

if ade mase,join lah segmen saya (:

http://syaimzhebatz.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

Elih Japahar said...

Jom tukar link k...

http://elihjapahar.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks, Jamal dah singgah blog Syaimz kembali..:-)

Sabihah said...

datang singgah n follow...jom tukar link jom...^_^

Lulu caldina said...

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

siti hidayah said...

nak tukar ^,^

http://dayahpunyerbelog.blogspot.com

Elih Japahar said...

Follow & masukkan blog ni dlm bloglist...tq

http://elihjapahar.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks semua..Jamal dah masukkan blog korang semua dalam Bloglist "Tukar Suka Sama Suka" kat sidebar sebelah kanan tue..

Jamal akan check semua blog yang bertukar link dengan Jamal nie setiap hari. Kepada yang menipu Jamal akan remove blog diorang dari Bloglist Jamaluddin.net

Harap Maklum..:-)

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

berminat nak tukar link...

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Orait..Jamal dah masukkan blog Izzat..:-)

Udy said...

Assalamualaikum..jom tukar link ..

kalau sudi reply kt cni ye .

http://udy7.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

misscha said...

http://misscha-cecite.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

dah follow...

Udy said...

jamal . kan ade aku letak list tu kt entry tu . ang baca betui2 . kalau ang sudi , aku update la bloglist tu. ang tgok la kt widget kt blog aku kan ada link .

Asyieq-iN Rkey said...

http://angelzjourney.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Itu namanya BACKLINKS la udy..bukan Bloglist namanya..Yang dinamakan bloglist ialah bila kita update new entry/post..blog kita akan naik ke senarai paling atas Bloglist tersebut..

add bloglist guna widget blogger..bukannye buat bloglist dari entry kita..

Harap Maklum..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Jamal dah masukkan blog Misscha dalam Bloglist Jamaluddin.net..

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

blog jamaluddin.net da dimasukkan dalam bloglist 'Zon Blog Baru'..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks Izzat

Udy said...

owh yeke? sori la . tdi aku dah wt gitu . tp nmpk cam serabut je kt tepi tu. tu yg wt gini . so salah la ek? mekasih jamal tunjuk ajar . dan mekasih tegur silap udy gak .

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Its ok Udy...sorry jugak tegur ye..:-)

aizura said...

Saya Berminat Menukar Link Bersama Anda... Boleh kannnn????

http://airails.blogspot.com/

nur izzati zakaria said...

saya berminat xchange link dgn kamu .

http://ceritaizzatizakaria.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

Udy said...

eh takpe..mekasih jamal sudi tegur ..

bese la udy ni cepat melatah skit .

ustat rock katekan ,tp dlm hati ade taman . hehe .

salam ukhuwah dari maghribi .

barakallahufikum wa choukran .

CikNyz said...

CikNyz berminat dengan link anda...
silalah jenguk n follow ek...
slmat berblogging n bertambah kenalan..

tq abg jamal coz sllu bg tips untuk sy...bab2 berblogging ni..

http://syazny7.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

cik pulau said...

singgah dari rakan segmen.. jom tukar link..^^,

http://islandgurlz88.blogspot.com/

c u m u h a m a said...

singgah jap !

jum sesame tuko link :)

http://anakgadischot.blogspot.com

Laili said...

salam..jom tukar link :)

ciklaili.com

syahnabil said...

sekejap lagi saya akan masukkan link saudara kat blog saya...tapi saya masih tak pandai nak buat bloglist macam saudara kt bawah tu..just letak link dalam blogroll sedia ada je...ilmu pasal blog ni tahap lemah lagi...

arfah said...

saya berminat nak tukar link dengan anda,,,harap sudi :)

http://arfahajleaya.blogspot.com/2011/06/jom-tukar-suka-sama-suka-link-blog.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Alhamdulillah..Jamal dah siap masukkan semua blog yang join segmen nie dalam Bloglist "Tukar Suka Sama Suka"..

mana-mana blog yang Jamal tertinggal tue sila inform Jamal ye..Thanks semua..:-)

Apple Sweet said...

salam....sggh dr blog BA...JOm tukar link

http://sweethoney01.blogspot.com

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Alhamdulillah jamal dah masukkan blog Sweethoney dalam Bloglist "Tukar Suka Sama Suka"..boleh check ye..:-)

SoLy SoLicious said...

jum tukar link dgn saye ^^

done following u as well

http://soliciousstorynory.blogspot.com/

arfah said...

terima ksaih sebab sudi terima tukar suka sama suka :)

Apple Sweet said...

OK sy msk link awk....

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

SoLy SoLicious : Jamal dah masukkan blog Soly dalam Bloglist Jamal..

Arfah: Sama-sama..:-)

Atika Farha ;D said...

saya berminat bertukar link dengan anda :)


http://blogfarha.blogspot.com

selamat berkenalan!

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Apple Sweet : Thanks ye

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks Farha..Jamal dah masukkan Blog Farha dalam Bloglist Jamal dah tau..

anem ahia said...

jom tukar link

http://sukedukeblog.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks cik Anem..

Jamal dah add blog Anem dalam Bloglist "Tukar Suka Sama Suka"...

Udy said...

tenkiu Jamal . keep in taching2 . ngee . =p

Alia Natasha said...

saya bermint nak tukar link dengan ana . kalau setuju, bagitahuu okey :)

http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

Alia Natasha said...

saya bermint nak tukar link dengan ana . kalau setuju, bagitahuu di blog saya okey :)

http://mynamealia.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

Siti Suriani said...

kite tukar link k.. :)

http://misssabrinaa.blogspot.com

anis aniesa said...

saya nak tukar link dengan anda :)

http://anisaniesa.blogspot.com/

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks semua..Boleh check dalam bloglist "Tukar Suka Sama Suka" ye kawan2..Jamal dah masukkan blog korang semua

Cik Amy said...

nak tukar link.....jgn lupe tinggalkan komen untuk info kt entry amy pasal tukar link tu ye :D

jangan linkan amy ye...hehehehehe

http://fatinaimie88.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

CikNyz said...

ciknyz dh lama follow blog ni..sejak mula2 berblog lgi....ciknyz dah list blog ni kat blog best...erm..try jenguk blog ciknyz..n bg er kome pasal my blog...hihihi..saya budak baru belajar berblog....

YAYA AZURA said...

salam .. nak ajak tukar link ...

http://diariibuwafiq.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks..Jamal dah update dan masukkan blog korang semua ye..:-)

Cik Amy said...

dh link kan..cek ya...kalo xde inform :)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks Cik Amy..Jamal dah singgah dan tengok Bloglist tue..

CikNyz said...

maaf ek..jgn er majuk...tersalah list kat colum bloglist yg lain pulak...ciknyz dah edit dah...xcaye try er tengok....ikhlas ni,,x paksaan pun..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Ish..Jamal x kesah pun..saje gurau-gurau je tadi cik Nyz..hehe

mrs redzuan said...

jom tukar dengan saya kalau sudi.
saya masukkan link ni dalam bloglist saya ye. =)

http://oneaza.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

Taste Of Tapah said...

dah add.... jom tukar kalau sudi...

http://tasteoftapah.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

Lulu caldina said...

blog ni dah tersenarai dalam bloglist lulu-pages :)

syameem said...

jom tuka link suka sme suka
http://catchmeemifyoucan.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

Muhammad Khairul Fahmi said...

salam perkenalan...
fahmi singgah sini :)
jom tukar link...
hepi blogging =)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks semua..Jamal dah update Bloglist Jamaluddin.net..korang boleh ushar ye..

Jamal akan check semua blog yang bertukar link dengan Jamal nie setiap hari. Kepada yang menipu, Jamal akan remove blog diorang dari Bloglist Jamaluddin.net sepantas kilat..hehe

Harap Maklum..:-)

RozSyah said...

salam

sy berminat nk exchange link

http://grey-hippo.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

tq

Areliff said...

Saya berminat nak tukar blog link dengan anda,boleh ?
http://www.areliff.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks semua..Jamal dah tambah...:-)

Areliff said...

ok dah listkan tq :)

RozSyah said...

link exchange done..tq

Alia Natasha said...

saya dah letak anda dalam bloglist saya .
sila check :)

http://mynamealia.blogspot.com

cikdiela said...

jom tukar2 link disini =)

http://cahayailham23.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Jamal dah tambah semuanya..:-)

farysa allyssa said...

dari segmen abg ben jom tuka link.
sama2 kita menjayakan lagi komuniti blogger :)

http://oasisofheart.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Jamal dah tambah..Thanks ye

Jay said...

Salam kenal..Jay dah masukkan semua senarai blogger yang join tukar link by Ben ashaari ke dalam bloglist Jay..

Jom terjah

http://jai-diari.blogspot.com/2011/06/kepada-blogger-semuadi-minta-beri.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

ok, Jamal dah siap tambah..Thanks jay

norshila ibrahim said...

http://shilagyla.blogspot.com/

jom tuko

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

jom

Alisya said...

ok, alisya setuju..boleh tgk dalam bloglist alisya "jom tukar link' :)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

orait.Jamal dah masukkan blog Alisya..thanks ye

Hafiz Fizmie said...

hai slm kenal.izinkan sy bertukar link dengan kamu ya...apa yang baik berkongsi bersama

http://lensaselebet.blogspot.com/2013/09/ben-ashaari-ajak-tukar-link.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...