POWER OIL AND GAS

Ben Ashaari Pilih Blog Jamaluddin.net

http://www.benashaari.com/

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua.

Alhamdulillah sempena hari Jumaat yang mulia dan berkat nie, Abg Ben Ashaari telah memilih blog Jamal ini sebagai blog pilihannya. Kalau korang semua tak percaya, boleh tengok kat sini. 

InsyaAllah selepas nie Jamal akan lebih kerap join dan support segmen-segmen yang Abg Ben anjurkan sebagai tanda terima kasih. Terharu nie, bukan senang nak dapat jadi blogger pilihan Abg Ben tau kawan-kawan..hehe

Untuk Abg Ben, semoga terus maju jaya didalam apa jua bidang yang diceburi, InsyaAllahu Taala..AMIN.

Blogger Pilihan BEN ASHAARI


18 comments:

Senorita said...

tahniah encik.. blog encik memang best.. byk info berguna..

;)

yatie Awang said...

tahniah...datang dr blog A Ben juga...

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Alhamdulillah..Thanks senorita..

Mohd Zakwan said...

tahniah ye Jamaluddin .. memang berhak menjadi blog pilihan..
blog Zakwan bila la agaknnye ,hehe :)

Jom TERJAH Blog Zakwan !!

zarazueyin said...

salam,
byk info di sini ye ;)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks semua..

Zakwan : Takpe, jangan fikirkan pasal tue sangat. Focus untuk mantapkan blog dulu. InsyaAllah bila blog dah mantap nanti mesti ramai yang nak tolong promotekan..hehe..

Alya Esprézzo said...

wahahhaha..bestnya !! BLOGGER PILIHAN tau, bukan blog pilihan..fuhh hebat!! bro..meh singgah umah..

www.alyaesprezzo.com :)

waN Mohd Salim said...

memang terbaik blog awok ..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Yeke cik Alya, tak kesah la ape pun. Semoga ianya menjadi pembakar semangat untuk Jamal dan blog ini terus maju dan memberi informasi yang berguna untuk sahabat semua.

InsyaAllah..

Jom, Jamal balas kunjungan sahabat semua..

azu said...

J,tahniah jadi blog pilihan Ben Ashaari. u'r so lucky, ur blog mmg mantap dgn info!tq

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks cik Azu..ala,mana ade mantap pun. Blog nie masih mentah dan perlu diperbaiki lagi dari sehari ke sehari.InsyaAllah..

Norhisham Nordin said...

tahniah jamal... semakin bersemangat laa nanti...

Adzriel @ Liza AB said...

kak liza dah baca dah. mmm kena menuntut dgn jamal ni.

wawa_addien said...

As Salam..
Wawa dtg dr blog BA.
Tahniah yea..Wawa follow ;)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Waalaikumussalam dan Thanks semua..:-)

ArulchelseA said...

tahniah bro...

SoLy SoLicious said...

wah..bestnye..jeles2

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks semua..:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...