POWER OIL AND GAS

Bismillah 7

BISMILLAH 7

Amalan Bismillah 7 ini telah diperturunkan dari Ayahandaku. Ianya sesuai dijadikan amalan setiap kali sebelum menjamah makanan mahupun rezeki. Dan Ayat Bismillah 7 ini juga sesuai dijadikan sebagai ayat Syifa ataupun penawar tatkala ditimpa sesuatu musibah ataupun penyakit.

Tetapi haruslah kalian ingat dan yakin bahawasanya semua perkara itu terhasil ia dengan perbuatan Allahu SWT jua. Dan dengan itu saya memberi keizinan kepada sesiapa sahaja untuk mengamalan Amalan Ayat Bismillah 7 ini. Mudah-mudahan kita semua memperoleh manfaat, InsyaAllahu Taala. AMIN
Amalan Bismillah, Ayat Penawar, Ayat Penyembuh, Ayat Syifa, Bismillah, Bismillah 3, Bismillah 5, bismillah 6, Bismillah 7, Doa Bismillah, Jurus Bismillah, Zikir Bismillah, ayat bismillah 7

7 comments:

Norhisham Nordin said...

thanx jamal... pernah dengar tentang bismillah 7 nih... Inshaallah akan diamalkan...

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Sama-sama Bro Hisham. Silakan diamalkan, semoga memperoleh manfaat. InsyaAllah.

CikRangers (CR) said...

bismillah 7 ni memang bnyk gunanya.lg2 utk di jadikan penawar..insyaAllah...

Adzriel @ Liza AB said...

doa makan biasa aje. dah sedap depan mata, lupa nak baca panjang2 ni. TQ atas ilmu ni.

http://adzriel.blogspot.com/2011/06/biawak-dan-mengkarung-bersimpul.html

syahnabil said...

Assalamualaikum...Bismillah 7 ini juga sering diamalkan dalam rawatan gangguan makhluk halus.Memang digalakkan untuk diamalkan dengan satu syarat iaitu yakin bahawa Allah akan sembuhkan penyakit tersebut...Wallahua'lam..

zarazueyin said...

nice entry
tq for sharing ;)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Alhamdulillah banyak feedback dari sahabat semua.

Sebenarnya Amalan Ayat-Ayat Bismillah nie ada macam-macam jenis. Ada Ayat Bismillah 5,Bismillah 6, Bismillah 7 dan sebagainya. InsyaAllah jika berkesempatan Jamal akan kongsikan amalan-amalan seharian yang lain ye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...