POWER OIL AND GAS

Blog Pilihan Jamaluddin.net #1

http://norhisham-nordin.blogspot.com/

Jom singgah blog nie kawan-kawan. Cantik kan header blog Bro Hisham nie.. :-)

pssst : sape-sape nak Jamal tolong promote blog korang, rajin-rajin la tinggalkan komen dan promote blog Jamal jugak tau.




top commentators, pengomen terbanyak, pengkomen terbanyak, hadiah top commentators, hadiah pengomen terbanyak, hadiah pengkomen terbanyak, widget top commentators, widget pengomen terbanyak

19 comments:

ajumohit said...

nak jugak...hehehhe

Norhisham Nordin said...

thanx Jamal sebab sudi promo blog saya...

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Jamal baru je nak start tolong promote blog member-member nie. Hope dapatlah tambah traffic diorang sikit-sikit kan.

InsyaAllah nanti tiba giliran Akak pulak ye..:-)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Your Welcome..Jamal tak sempat nak review blog Bro Hisham..so Jamal tolong promote je la tau..

Syuxer said...

satu kaedah untuk menghargai pengomen tegar ke blog bro..:)

GoJeS said...

hurm...blog kami blum ade banner lg...tgh memikirkan..ade sp2 reti wat banner yg cuns2...hik3..
*pstt...hrp2 kami pn akan dipromote nnti;)

Elih Japahar said...

Nak jugak :)...hehe

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Betul tue syuxer..

GoJeS : Jamal tak kreatif dan tak pandai guna photoshop sangat la..sorry ye..

Rajin-rajin la singgah sini, nanti Jamal tolong promote blog Elih pulak..

CikRangers (CR) said...

wah..bagus..jamal pun tlg ptomote belog kwn2.. :)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Yup.."Sharing Is Caring" kan..

Norhisham Nordin said...

jemput singgah ke blog saya yek...

Norhisham Nordin

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Hehe..Tuan rumah dah jemput tue..jom serbu blog die..

akmal afiqah said...

lawa siot header dia! tepuk2

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

betul tue..memang cantik kan..jeles Jamal tengok..hehe

Hazmin Hamudin said...

kalau tak dapat promote blog hazmin, dapat ajar main SEO pun jadi la..hehe..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Untuk SEO boleh rujuk link di sidebar tue ye..InsyaAllah Jamal akan kongsikan sikit-sikit ye berkenaan dengan tips-tips berkenaan dengan SEO tue. Mengikut kelapangan masa Jamal..

Norhisham Nordin said...

thanx akmal afiqah... thanx jamal...

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Orait..xde hal punya

mudah said...

thanks a lot...
it really help me as a beginner in blog..
i will try to apply it to my blog http://awallll.blogspot.com/..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...