POWER OIL AND GAS

Blog Pilihan Jamaluddin.net #2

http://www.mohdkhairi.com/

Jom singgah blog nie kawan-kawan. Jamal tolong promote blog member-member, sebagai balasan diorang selalu support Jamal ye.. :-)



pssst : sape-sape yang nak Jamal tolong promote blog die, rajin-rajin la tinggalkan komen dan promote blog Jamal jugak tau. Jamal akan sentiasa pantau senarai referer. Siapa paling banyak beri backlinks dan traffic ke blog nie, Jamal akan utamakan untuk promote blog diorang dulu ye...

"Sharing Is Caring"




top commentators, pengomen terbanyak, pengkomen terbanyak, hadiah top commentators, hadiah pengomen terbanyak, hadiah pengkomen terbanyak, widget top commentators, widget pengomen terbanyak

28 comments:

NasZ said...

uish..huhu..best2..

MOHD NASER.com

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

tahniah sebab jadi blog pilihan jamal... (^^,)

slumberdek said...

saya selalu juga suinggah page dia ni... best juga.

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Singgah jangan tak singgah kawan-kawan..:-)

nurAMALLINA said...

Wahh seronok la kena promote :)

zarazueyin said...

nak pi terjah sat ;)

Mohd Zakwan said...

okay.. aku akan selalu jenguk sini untuk comment..hehe ..
harap-harap blog Zakwan di promote juga.hehe

Jom TERJAH blog Zakwan !!

Mohd Zakwan said...

tapi kan ..ada satu masalah la .. aku selalu online guna Hanphone.. laman web jamaluddin.net ni tak boleh nak pergi .. dia kata error...apsal ek ?
Jom TERJAH blog Zakwan !!

lepak said...

huhuhu...nak jugak di promote blog....huhuhu....

echaRierie said...

saya sudah masukkan link blog awk dlm bloglist exchange link :D

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Ntah la zakwan..Jamal x penah pulak try online guna Hp..hehe

A M E ! said...

salam . ame sudah pun masuk kan blog Jamal ke dalam bloglist tersebut . :)

http://pucukandubi.blogspot.com/2011/06/confess-230-tukar-suka-sama-suka.html

Norhisham Nordin said...

jom terjah...

+_Miss.Jannah_+ said...

header dia sgt lawa!!! :D

Mohd Khairi Khadzir said...

THANKS BNYK2 Jamal (^__^) . terpilih juga blog aku untuk dpromosikan ..sgt2 terharu.. juga thanks yg dh singgh blog ini (^__^)sgt2 menghargai sokongan anda yeahh!! (^__^)

www.mohdkhairi.com insyaallah akn mengadaka giveaway tp skrg ni masih dlm proses preparation..insyaallah bile dh setel, akan dipublish.. (^__^)

jom same2 join!

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Memang cantik..kreatif kan Miss Jannah..

A M E ! said...

click kat gambar mata tu ya . it will lead you directly to the bloglist .

Areliff said...

Gua terjah...cantik blog tu

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Orait Bro Khairi..takde hal punye,tolong member-member..hehe

Syazween Farisya Hasan said...

hai . yes . meh tukar suke same suke . :)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Jamal dah tambahkan blog Syazween dalam bloglist Jamal..:-)

Syazween Farisya Hasan said...

thanx jamal :)

Mohd Khairi Khadzir said...

assalamualaikum, meh baca entri tanda terima kasih (^___^)

http://www.mohdkhairi.com/2011/06/hairiecerulean-dalam-blog-pilihan.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks Khairi...Jamal dah singgah dan baca entri tue..

misscha said...

salam, encek jamal, time kasih aritu kongsi berkenaan BE, blog sy dah dapat BE...time kasih banyak2
sy hantar ticket kat nuff, jwpn standard mcm encek jamal tepek...

tq!!

http://misscha-cecite.blogspot.com/2011/06/be-pertama-reply-ticket-dari-nuffnang.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Alhamdulillah..

Bagus la tue Misscha..Tahniah ye..

yatie Awang said...

InsyaAllah..nanti kakak terjah

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks Kak..:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...