POWER OIL AND GAS

Google Pagerank Jamaluddin.net kini PR 2

Google Pagerank (PR) Jamaluddin.net


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua.

Didalam entry sebelum nie iaitu entri berkenaan dengan "Google Pagerank Update June 2011", Jamal ade menyebut yang Google Pagerank blog Jamaluddin.net ini ialah PR 0. Rupanya berlaku kesilapan dimana Jamal hanya semak PR untuk URL www.jamaluddin.net sahaja. Dan setelah Jamal check pula PR untuk URL tanpa www iaitu jamaluddin.net sahaja, alangkah terkejutnya Jamal bila melihat PR blog ini sudah mencapai PR 2. Alhamdulillah.

Thanks untuk Bro Reezluv yang dah tegur mengenai kesilapan Jamal tue. Dan PR untuk Blog ini adalah seperti dalam gambar diatas tue.

Kepada sesiapa yang ingin mengetahui Google Pagerank (PR) blog masing-masing. Boleh check disini ye.







google pagerank update, google pagerank update 2011, google pagerank update june 2011, pr update, pr update june 2011, cara ketahui google pagerank, cara ketahui pr blog, cara semak google pagerank, cara semak pr blog, cara check google pagerank

21 comments:

Elih Japahar said...

Tahniah bro...memang blog ni banyak informasi berguna dan menarik..keep it up~!

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks..Alhamdulillah, bagus la kalau korang semua dapat sesuatu yang bermanfaat dari blog Jamal nie...

Elih Japahar said...

Baru je cek PR tadi...blog aku dan realiti dah PR1 huhu..

Freaky said...

saya punya pr 4 :D

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Alhamdulillah..Tahniah semua..:-)

Syuxer said...

tula x kan kosong je ..hehhe naseb bek ada orang tegur tadi..tahniah bro..:)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks syuxer...hehe..

Kalau 0 pun Jamal tak pelik sebab blog nie kan baru je tukar domain.

Miecyber said...

Tahniah Jamal...

Gajah Naik Minyak

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks Miecyber..

azu said...

congrate jamal..ha, skrg work hard naikkan ke PR 4 plk..tq atas info yg dikongsi.:)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks azu. InsyaAllah Jamal usaha semampu mungkin ye...:-)

Hazmin Hamudin said...

hehe..macam mana boleh berlaku kesilapan ni...tah2 pasni dah PR6 pun masih igt PR2 lagi...tahniah..

waN Mohd Salim said...

tahniah bro ... ahakssss sama je kite PR 2

slumberdek said...

tahniah.....slumberdek terus menyokong.

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks semua...:-)

ajumohit said...

tak berapa nk paham sgt, tp tahniahla sbb membawa kpd kesan positif kan....

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks kak..Tapi takpe la kalau tak faham pun. InsyaAllah boleh belajar slow-slow kan..:-)

Norhisham Nordin said...

tahniah bro.. aku dpt PR 1... huhu...

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks..Tahniah jugak sebab dah berjaya dapat PR1

reezluv said...

domain tu dah buat redirect ke?

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

dah bro Reezluv...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...