POWER OIL AND GAS

Hadiah Buat Pengomen Terbanyak di Jamaluddin.net

Top Commentators Jamaluddin.net

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua.

Sebagai menghargai jasa rakan-rakan blogger yang rajin singgah dan memberikan feedback (komen) di blog Jamaluddin.net nie, maka Jamal akan memberikan balasan berupa entry khas untuk setiap seorang daripada mereka. InsyaAllah entry itu akan Jamal jadikan sebagai sticky post dan diharapkan ianya dapat membantu meningkatkan sedikit traffic blog diorang nie.

Segmen dan hadiah ini tiada tarikh tutup dan akan berjalan selama mana Jamal fikirkan perlu. Jamal hanya akan promote dan buatkan entry khas untuk mereka yang menjadi 10 Pengomen terbanyak di blog Jamaluddin.net nie. Kedudukan pengomen terbanyak setakat ini ialah seperti didalam gambar diatas tue. InsyaAllah esok Jamal akan start promote blog Syuxer dulu selaku pengomen terbanyak (top commentator) blog ini.

Dan kepada sesiapa yang ingin Jamal promote blog korang, selalu la singgah dan komen di blog nie ye kawan-kawan. Walaupun hadiahnya tidaklah seberapa, InsyaAllah jika segmen nie mendapat sambutan yang menggalakkan, Jamal mungkin akan sediakan hadiah berupa wang tunai, topup ataupun hadiah-hadiah yang lain. Itu semua masih dalam perancangan lagi.

Untuk pengetahuan, Lagi banyak jumlah komen yang korang tinggalkan, lagi selalu Jamal tolong promote dan buatkan entry khas untuk korang. Contohnya Jamal tetapkan setiap 15 komen, Jamal akan buatkan 1 entry khas untuk promote blog korang. So jika korang tinggalkan 30 komen, mungkin Jamal akan buatkan 2 sticky post untuk blog korang. Dalam seminggu satu post ke, bergantung kepada Jamal ye kawan-kawan.

"Sharing Is Caring"





top commentators, pengomen terbanyak, pengkomen terbanyak, hadiah top commentators, hadiah pengomen terbanyak, hadiah pengkomen terbanyak, widget top commentators, widget pengomen terbanyak

18 comments:

Hazmin Hamudin said...

terbaik ni...boleh cuba nasib..hadiah pulak agak menarik.. :)

solomolo said...

nak komen bebanyak !~

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Jom komen banyak-banyak..memeriahkan suasana..hehe

echaRierie said...

wah..kenal sgt dgn syuxer..
dia mmg pengomen tegar..hehe :D
support anda !

Miecyber said...

Bestyer....kalau dapat masuk dalam list tu...

E coli, Peranchis haramkan benih Britain

naim said...

pengomen kebanyakkan user

Syoknyer Blogging kalo x silap naim.

hehe

^_^

Naim kurang komentar, sebab nak silent reader jerk haha

terbaik akhi Jamal.. teruskkan sharing for ummah!!

ArulchelseA said...

ada jugak sy no6.. heheh..

azrijohan said...

wahh,best ni
saye rase selalu komen...tp tak jadi top la kott..hehe

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Takpe, kalau ada masa free datang la singgah sini ye..:-)

yatie Awang said...

usaha yang murni ni....

ajumohit said...

yes..ade pon nama akak dalam tu, takpe akak akan cuba sedaya upaya utk mengomen di sini...

harap2 dptla segmen khas KJ ni eh, jamal ni

Bila Najwa demam...

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

InsyaAllah..:-)

Syuxer said...

tak sangka saya jadi no 1..alhamdulillah..:)..

tq bro jamal

saya selalu datang coz nak cari ilmu yang best2 kat sini..:)..dijamin berkualiti punye..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Your Welcome Syuxer..hehe

GoJeS said...

UPS..xsngke plak kami msuk dlm list...td no 5, skang dh no 6 plak...hihihi...neway...thanx cik Jamal wt slot cmni...kami akan rajin2 singgah dan tglkan komen;)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Hehe..Thanks jugak buat GoJeS sebab rajin singgah sini ye..:-)

Norhisham Nordin said...

saya berada ni no. 3 tu... huhuhu... keep it up bro... bagus laa buat camnih... nak cube buat juga laaa...

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Hehe..Tahniah Bro Hisham..nanti Jamal buatkan entry khas untuk Bro lagi..:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...