POWER OIL AND GAS

Harga Jamaluddin.net RM96 ribu | Boleh percaya ke


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua

Pagi tadi Jamal gatal-gatal tangan nak check nilai blog Jamaluddin.net nie. Dan Jamal terperanjat sebenarnya bila tengok nilai blog nie dah cecah hampir RM100 ribu. Nilai terkini Jamaluddin.net ialah RM96,903.12

Korang rasa boleh percaya ke website nie, hehe. Jom la ramai-ramai check kawan-kawan. Boleh check nilai blog korang di bawah nie ye.

23 comments:

CikNyz said...

biar betul .....

Munna said...

boleh percaya sbb blog ni mmg byk ilmu dan info...kalau ada org nk beli sanggup ke nak jual? ^^

Elih Japahar said...

woww! mahalnya...blog aku cuma 14k..haha

GoJeS said...

wa we..pakcik kayoo...hik3...
nk cek jugak la..ntah bp la nilainye blog new-b kte tu kan

misscha said...

wah mahal blog nih...boleh jual ke?

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Hehe..sape la yang nak beli blog cikai macam Jamaluddin.net nie..

Kalau ade orang nak beli why not Jamal jual je dengan harga macam tue..nanti boleh buat blog lain pulak..hehe

dreamygirl said...

huhu..sebab banyak info berguna..dan nampak profesional..-)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

ala dreamy girl..mane ade nampak professional pun..biase-biase je la

Jamal pun masih mencari template yang sesuai untuk blog nie. Ingat nak cari template wordpress yang boleh dipakai oleh blogspot.

Elih Japahar said...

First time masuk blog ni..nampak tersusun rapi dan menarik..keep in touch, suka hehe :)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks Elih...:-)

cik Ida said...

blog ida rm 4 ribu lebih je.. lepas beli barang hantaran.. ngeee..:)

syahnabil said...

power harga tuu....saya ade gk check baru ni...19k lebih...rasanya auta jee...hehe...

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Yeke, ok la tue cik ida..tapi cukup ke barang hantaran RM4 ribu sekarang nie..hehe

syahnabil said...

Report DuitCyber.Com
macam auta jee...

Website Value RM 19,522.63 *
Daily Pageviews 5,914 *
Daily Visitors 535 *
Worldwide Rank 628,295
Malaysia Rank 2,175
External Links 130

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Memang nampak macam tak berapa accurate result yang die bagi tue Syahnabil.

Jamal saje je nak kongsikan dengan korang semua..:-)

slumberdek said...

menarik yer web ni siap boleh chek harga lagi....

syahnabil said...

saya nak tye ni tak berkaitan dengan tajuk...saya baru ade masalah blog saya bila masuk melalui search enjin bukak je blog dia terus pindah ke laman web lain,iaitu amazon dengan poker...camane nak settle ni ye..kalau sapa dapat bantu...

Syuxer said...

heheh blog saya berharga rm58K hahah terus bersara n buka bisnes futsal..;p

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Syahnabil...yeke, pasal tue Jamal tak tahu la, cuba tanya pada yang pakar..minta maaf tak dapat membantu ye..

CikNyz said...

blog sy 1k jer..sedihnyer.....
ohya...rajin2 jenguk er blog sy..sy dah update..dh follow jugak

http://syazny7.blogspot.com/2011/06/rakan-blog-yang-ajak-tukar-link.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Yeke, takpe la cik nyz. Mula-mula memang macam tue. Cuba usaha lagi untuk improve blog tue ye.

Gud Luck..

arfah said...

wahhhhhhhhh...banyak tu!!! :)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

hehe..valuation die tak accurate sangat la rasenye cik arfah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...