POWER OIL AND GAS

Teknik SEO Sudah Berjaya | Alhamdulillah

Traffic dari SEO sebanyak 34 % dari keseluruhan pengunjung

Alhamdulillah hari Jumaat nie Jamal nak kongsikan dengan anda semua berkenaan perkembangan teknik SEO yang Jamal sudah praktikkan untuk blog ini. Screenshot diatas tue menunjukkan blog nie telah berjaya mendapat lebih kurang 34 % daripada jumlah pengunjung yang datangnya dari Search Engine.


InsyaAllah dalam masa terdekat nie Jamal akan kongsikan tips-tips berkenaan dengan tenik SEO yang berjaya. Dan bagaimana cara mudah untuk memaksimumkan penggunaan teknik SEO ini bagi menjana traffic ke blog kita. Sebenarnya ianya amatlah mudah jika anda semua mengetahui bagaimana Search Engine seperti Google dan Yahoo ini berfungsi.

Jika anda mempunyai blog berbahasa melayu, ianya lebih mudah untuk menguasai teknik SEO ini berbanding jika blog anda berbahasa english kerana blog berbahasa english akan mempunyai lebih banyak persaingan diluar sana.

Sesiapa yang inginkan E-Book percuma untuk teknik SEO nie, boleh tinggalkan email anda diruangkan komen dan InsyaAllah Jamal akan emailkan kepada anda secara percuma tanpa sebarang bayaran.
Good Luck semua
"Sharing Is Caring"



teknik seo, belajar teknik seo, belajar seo, asas seo, e-book seo percuma, e-book percuma, search engine optimization, makna seo, maksud seo, cara teknik seo, teknik seo mudah, teknik seo yang berjaya

57 comments:

BeloG MTT said...

MTT nak boleh? :D

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Mesti la boleh..Email MTT ape..nanti Jamal emailkan..:-)

cik Ida said...

idafirdausi79@yahoo.com pon nak.. boleh? :)

zarazueyin said...

seo ni apa?
nak tahu jugak...hehe
zarazueyin@yahoo.com

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

SEO itu ialah singkatan bagi SEARCH ENGINE OPTIMIZATION..

Dengan kata lain berapa banyak kita dapat traffic@pengunjung yang datang ke blog kita melalui SEARCH ENGINE seperti GOOGLE,YAHOO,BING dan sebagainya..

InsyaAllah malam nanti Jamal email kat korang E-BOOK tue ye. Nie Jamal nak siap-siap balik kerja dulu dan meredah Traffic Jam..hehe

Freaky said...

menarik. jangan lupe share kat blog tau

Shehan Ismail said...

MOMMY nk bljr jugak boley? myapilot@yahoo.com

Scarlett O'Hara said...

Nak jugaklah En.Din.Boleh tak?Bolehlah...

scarlett_j1@yahoo.com

ajumohit said...

tp kalau jamal emel pon senang ke nk follow arahan dlm e book tu?? akak ni dahla buta IT...huhuhu

ajumohit@yahoo.com

TQ and tahniah

naim said...

nak..

naimttbc[at]yahoo[dot]com

Adam Narzuan said...

adam nak gak.. ggok25@gmail.com

Famili Ceria said...

saye pon nak tahu jugak...
afif2404@gmail.com

HAFIZAL said...

terbaiklah jamal...nie email sya

hafizalmohamad@yahoo.com

HAFIZAL said...

jgn lupa email pada sy...
hafizalmohamad@tahoo.com

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Alhamdulillah...Jamal dah sent email untuk korang semua..nie list email yang Jamal hantar

idafirdausi79@yahoo.com, zarazueyin@yahoo.com, myapilot@yahoo.com, scarlett_j1@yahoo.com, ajumohit@yahoo.com, naimttbc@yahoo.com, ggok25@gmail.com, afif2404@gmail.com, hafizalmohamad@yahoo.com

Siapa tak dapat email dan E-Book tue lagi boleh beritahu Jamal ye. Good Luck semua

Zaara Hayat said...

salam..

Dza nak jugak.. :)

arabell.gracia89@gmail.com..

♥ Elin ♥ said...

en.jamal sy pun nak!!

vanilla.cheze@gmail.com

Bella said...

Nak jugak...
haru0591@yahoo.com...
Terima kasih...^^

lepak said...

nak jugak....

anna@poise.my

tia @ Ini Kisah Tia said...

jangan lupa share dekat blog ye :)

Klik Di Sini said...

Assalam en jamal

saya mau belajar jugak SEO..

mimv_u@yahoo.com

♥ Elin ♥ said...

sy pun nak..
vanilla.cheze@gmail.com

http://www.vanillacheze.com/2011/06/kenapa-tukar-domain.html

sy jdkan enjamal nih sifuuu...

farahin nasir said...

salam.. nak jugak boleh? nak thu jugak seo tu hape.. hee..

singgah bace entry n follow dari segmnt perang2 aritu.. :)

harap pasni dpt bace post2 yg menarik dari kamoo.. :)

CERITERA KISAH

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Jamal dah emailkan E-Book tersebut kepada korang..

arabell.gracia89@gmail.com, vanilla.cheze@gmail.com, haru0591@yahoo.com, anna@poise.my, mimv_u@yahoo.com, vanilla.cheze@gmail.com,

Kepada yang nak E-BOOK percuma tersebut, sila tinggalkan email korang diruangan komen nie ye. Thanks

Norhisham Nordin said...

salam jamal... ini ebook yg jamal bg dulu ke..? atau ada ebook yg baru... ebook yg ari tu masih belum abis baca tapi kesannya, mmg terbaik skang nih... tak tau laa mana dtgnya tp trafik semakin naik & dapat 5 BE plak dr nuffnang...

mmg tak rugi ada sahabat mcm jamal yg tak kedekut ilmu... sori jamal sbb dah jarang BW... baru jek pindah ofis baru... limited sket access internet kat sini...

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Waalaikumussalam Hisham,

Yang nie memang Jamal bagi E-Book yang hari tue, tapi kalau Hisham nak e-book SEO yang lain. Boleh je Jamal bagi. Cuma tinggalkan email je. Nanti Jamal forwardkan e-book yang lain pulak..

"Sharing Is Caring"

farahin nasir said...

lupe nak tnggal email aritu..
shafa_farra@yahoo.com

Syuxer said...

saya nak satu bro..:)

syuxer@gmail.com

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Jamal dah emailkan e-book tue untuk Farahin dan Syuxer tau..boleh check email nanti ye..:-)

danish said...

saya nak ebook percuma tu

mohdnazet@gmail.com

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Jamal dah emailkan E-Book tersebut...

slumberdek said...

rasa nak cuba juga la teknik ni....

redh_87@yahoo.com
TQ....

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Jamal dah emailkan e-book tue untuk slumberdek

Mohd Zakwan said...

Zakwan pun nak jugak eBook tu .. tolong hantar ye ke zack_perymel95@yahoo.com ..
Thanks ye Jamal :)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Jamal dah emailkan e-book tersebut

Zam_Nap said...

saya berminat bole tolong email kat zamnap@gmail.com

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Already sent it to you Zam...

MiSs ChUbBy ChEeK said...

nak jugak boleh..?
gurlz.libra@rocketmail.com

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Mesti la boleh..Jamal dah sent..boleh check email ye..:-)

Borneo Ghost Stories said...

hebat!..mesti nak e-book free..send kat sini k pandose@gmail.com

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Orait..already sent it to you Borneo

Mohd said...

Sdr Jamal minta emailkan sy ebook tu...t kasih.


email: warraybiz@gmail.com

langkawi resort hotel said...

saya pun nak..

stelloromeo.521@gmail.com

langkawi resort hotel said...

saya nak..

stelloromeo.521@gmail.com

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Jamal dah emailkan..:-)

dream3r said...

salam jamal. saya nak jugak =)
dream3r_4cus@yahoo.com

thanks for sharing !

liyana fadila said...

salam....saya nk jugak e-book nie boleh x?

liyanafadila@gmail.com

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Jamal dah sent e-book tersebut untuk rujukan korang semua..

Good Luck ye..

izzafey said...

saya pun nak ebook tu emel gue: izzafey@gmail.com

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Dah sent jugak untuk Bro Izzafey..

kewin said...

bro,nak juga lah ebook ni...tq..

kewin_@hotmail.my

KizZ said...

Cik jamal..saya pun nak sempat lagi tak??

Email : heischenta@gmail.com

linalucx said...

saya pun nak jugak..
masih ada lagi tak...
jezlinux_lux@yahoo.com

Syamil said...

salam..baru bertemu jodoh ngan blog ni..mohon tuan emelkan juga pada saya e-book tersebut ke syamil1004@gmail.com

Anonymous said...

rethwan82@yahoo.com

Anonymous said...

salam, ada lagi tak?

emelkan kat sy boleh?

linorx4[@]yahoo.com

terima kasih..

Anonymous said...

ada lagi tak email saya..
zamir_mustafa@ymail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...