POWER OIL AND GAS

Traffic Tertinggi Blog Jamaluddin.net

Traffic Tertinggi Blog Jamaluddin.net

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua.

Hari minggu nie Jamal sibuk sikit dengan kerja-kerja yang perlu diselesaikan. Tapi Alhamdulillah semalam blog ini telah mencatatkan rekod baru dengan traffic tertinggi iaitu sebanyak 780 Unique Visitors (UV) dan 1797 pageviews dalam masa sehari. Dan berita baiknya ialah Jamal juga sudah berjaya menemukan cara untuk mendapatkan traffic yang sebanyak itu dengan begitu mudah. Alhamdulillah segala usaha kini telah berjaya.

Hari nie walaupun Jamal tak sempat untuk update walau satu entry pun, tetapi berjaya juga mendapat traffic sekitar 600 UV, hasil daripada teknik yang telah dipraktikkan semalam.

InsyaAllah jika ada masa nanti Jamal akan kongsikan teknik ini dengan korang semua ye..nantikan...

"Sharing Is Caring"




traffic tertinggi, traffic blog tertinggi, cara tingkatkan traffic blog, cara tambah pengunjung blog, cara tambah traffic blog, cara tingkatkan pengunjung blog, cara dapatkan pengunjung blog

13 comments:

Acik said...

owh ... nak tunggu tips yg akan dikongsi! cepat k ... :)

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

tahniah jamal...

belum mampu capai macam tu lagi... paling tinggi pernah dapat pon 349 UV dan 600++ pageviews sehari...

nak tahu jgk macam mana nak bagi blog sentiasa berpengunjung dan trafik sentiasa tinggi... (^^,)

azrijohan said...

wah,congrats jamal..
sy x pernah dpt cmni..
pling tnggi pon 500 je

ajumohit said...

Tahniah jamal

Freaky said...

tingginya. tahniah bro

naim said...

sharing for ummah

^^

AMMAR YASIR said...

Tahniah Jamal...caiyok-caiyok

♥ Elin ♥ said...

tunnguuuuuu......
cecpt update yr ihihih

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Alhamdulillah..thanks semua..InsyaAllah nanti Jamal kongsikan tips nya ye..

Sekarang nie misi untuk mengejar 1000 UV sehari pulak..InsyaAllah dengan sokongan rakan-rakan mesti boleh capai punye..:-)

slumberdek said...

record baru nampak yer...tahniah semakin maju. slumberdek sokong cayok cayok

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks slumberdek..:-)

Norhisham Nordin said...

wow..!! alhamdulillah jamal... power trafik tuh...

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks Bro Hisham..Alhamdulillah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...