POWER OIL AND GAS

Ben Ashaari Tanya Berani ke Kritik Blog Aku

http://www.benashaari.com/2011/07/teringin-nak-kritik-blog-meh-sini-join.html



Dipersilakan korang untuk berikan komen membina untuk blog nie ye. Segala komen akan diterima dengan hati terbuka. Thanks semua.

Sape nak join sila klik gambar dan link diatas ye.

33 comments:

oli-go said...

salam...nk kritik tapi jangan marah atau sentap tau...nape tak letak shout mix?

tolong kritik sy punye blog plak eyh, kasi kaw kaw..

http://www.jamaluddin.net/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Nurhusna Azidan said...

simple sangat ~takde hiburan masa bloqwalking...
tapi still manfaat =D

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Oli-go :

Jom Jamal Jawab ye..sebab kalau letak Chatbox atau Shoutmix pun. Diorang ramai spam je kat chatbox tue.

Letak link iklan churp-churp suruh klik la. Sekarang nie Jamal lagi suka korang semua tinggalkan komen di entry.

Kalau nak personal sikit, boleh PM Jamal terus via Email..

:-)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Nurhusna Azidan :

Thanks komen ye. Nak hiburan macam mana tue. Pasang lagu ke, ade video ke..hehe

Jamal memang suka blog yang simple, boleh kurangkan loading time untuk blog nie.

:-)

azu said...

protege komen mentor boleh ke??haha.jgn marah ye...hee.klo header letak pic jamal dgn aktiviti blogger sure lg best, logo tu ok as trademark!azu tggu jamal komen blog Azu pulakk..
http://azumie.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Azu :

Wah, soalan nie memang susah nak jawab la..hehe.

Act Jamal nie boleh kira low profile jugak la orangnya. Jamal memang malas nak tunjuk gambar Jamal. Biarlah dengan imej sekarang nie.

InsyaAllah bila tiba masa yang sesuai nanti mungkin Jamal akan buat macam cadangan Azu tue. Sekarang nie Jamal letak gambar di page AUTHOR je. Itupun bersama ibu dan ayah tercinta..

:-)

cik Ida said...

nak request boleh?? tukar kaler background gi kaler purple boleh?? hehehehehee.. :)

jom ramai-ramai kritik blog aku

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Eleh..mentang-mentang la kaler purple tue favorite kaler cik ida..hehe

Kalau Jamal tak nak macam mana..haha

aimie amalina said...

cek jamal!
saya dtg lagik!
kiki..biruu jek~ aiyooo..suke sgt..simple
ha..abg ben soh komen2 kan...
hee..mungkin boh kotak gosip2 tu kot..heee..br bole jerit2..hehhee




http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Hehe..Thanks komen ye Aimie..

Edy Ramanov said...

kalau boleh letaklah shoutmix ya. senang nak berbual. tenkiu.

http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Malas nak letak shoutmix...jadi tempat spam je nanti. Jamal dah pernah letak dulu..

:-)

Taste Of Tapah said...

no comment.. sebab saje nak komen.. ok dah tu.. saya pun suka simple2...

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

slumberdek said...

ummm tak ada apa nak komen semuanya ok jer.....

naim said...

Hai.. semua ok..

Mai komen blog Naim same....

^^

tiada paksaan cuma ajakan sahaja..

DaYaH JeLitA said...

Hai nak kritik cikit eak? hurmmm...letakla shoutbox..huhu..Datangla kritik blog saya balik yer :)) : SEGMEN | BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

Laila Majid said...

kritik je kan tak bole puji kan?

letakla shoutbox, bole la saya selalu tinggal tapak kaki kat situ.heeee :)

jemput kritik ^^
http://lailamajid.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Miecyber said...

Tak berminat nak kritik blog orang lain sebab blog saya sendiri kucar kacir...

Mish Apple said...

letak shoutbox okey ?

http://beehac.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

norhatizahmohamed said...

hi !

shoutboxx :D

cik cello191 said...

simple itu nice..^^

meh kritik sy plak...

Meck said...

simple nice. ok dah. tp letak shoutbox la..

ninie_azriena said...

perfect..simple dan kemas..
sedap mata memandang :)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Nadzirah K. said...

x taw nak kritik apa :)
tapi,saya follow dengan senang hati..
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Lulu Caldina said...

Betul tak berani nak kritik..ngee.. ;)

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

KimiCnoL said...

shoutmix please ;D(follow)

petua kuruskan badan??

fiq. said...

salam
blog ni ok, cuma kemaskan menu bar,,,kalau boleh edit centrekan...

hehe

thanks

=]

Segmen yang sama

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks Fiq,

Akan diusahakan ye..

Mrs. Farhan said...

Header tu simple sangat la. =)

Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Razis said...

salam bro,

blog ko nie dah kira level power gakla. nak kritik ape pun aku tak tau. mungkin leh mntk ko kritik blog aku kot. heheh

http://www.myrazis.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Amalina said...

Hye tuan rumah, Lina datang sini. Terjah mariiii! Btw, blog awak dah lawa. Just buat shotbox tau :)

Come here to comment me back. SOS

Yumida said...

ads patut letak bwh kot...plg penting entry kita ltk plg atas spy senang pmbaca nk view

follow sini yer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...