POWER OIL AND GAS

Cara Mudah Dapatkan Alexa Rank Bawah 1 Juta

Alexa Rank

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua.

Alhamdulillah hari nie mood Jamal ade baik sikit, so nie Jamal nak share sesuatu berkenaan dengan Alexa Ranking dengan korang semua. Tips hari ini ialah berkenaan dengan cara mudah untuk meningkatkan Alexa Rank blog korang. Bagaimana untuk mendapatkan Alexa Ranking dibawah 1 Juta.

Gambar diatas tue ialah Alexa Rank bagi blog baru Jamal iaitu "Electrical Design Engineer". Dan Jamal telah berjaya menaikkan dan memperbaiki Alexa Rank blog ini. Hanya dalam masa 2 minggu blog ini dibuat, Jamal dah berjaya mendapatkan Alexa Rank dibawah 1 Juta. Memang mudah sebenarnya untuk meningkatkan Alexa Rank nie kalau korang semua tahu caranya.

Kalau korang semua rajin selongkar blog nie, pasti korang semua jumpa tips-tips yang Jamal pernah kongsikan berkenaan dengan Alexa Rank nie. Jamal juga dah terangkan kepentingannya kepada blog kita. Diantara entry-entry yang korang boleh baca untuk mengetahui dan mengenali dengan lebih lanjut lagi berkenaan dengan Alexa Rank nie, korang boleh baca entry dibawah nie ye.


Itu sahaja yang dapat Jamal kongsikan bersama korang semua. Kalau ade apa-apa persoalan jangan segan-segan untuk tanye Jamal ye. InsyaAllah Jamal cuba bantu mana yang mampu ye kawan-kawan.

"Sharing Is Caring"




alexa rank, cara tingkatkan alexa rank, cara meningkatkan alexa rank, tingkatkan alexa rank, meningkatkan alexa rank, cara rendahkan ranking alexa, ranking alexa, cara tingkatkan ranking alexa

6 comments:

azrijohan said...

wahhh,ni bagus untuk newbie macam saya



KEPUTUSAN ARSENAL VS MALAYSIA
http://ping.busuk.org/view/9918

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Hehe..boleh buat tambah-tambah informasi ye Azri...

Klik Aje ! said...

HAH, ada can ni nak tingkatkan lg rank alexa...terimaaa kasih.

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Cuba jangan tak cuba ye...

SUKSES ADALAH PILIHAN said...

Good jamal,i like your artikel..sukses buat mu..

ainie said...

Blog nie masih 3juta nie..pasal xjadikan bwh juta...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...