POWER OIL AND GAS

Keputusan Segmen Protege Jamaluddin.net

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua.

Jamal minta maaf sebab hari nie lambat update sikit untuk segmen Pencarian Protege tue. Disebabkan malam tadi Jamal pergi tengok movie Transformer dan balik sampai rumah dah dekat pukul 1 pagi, memang tak sempat nak online la. Letih sangat badan nie rasenya.

Dan InsyaAllah disebabkan Jamal tak nak hampakan semua member-member yang dah join segmen Protege Jamaluddin.net nie. Maka keputusannya ialah Jamal pilih semua blogger yang dah join segmen nie iaitu seramai 12 blogger.

Tapi bila ramai yang jadi Protege nie, besar kemungkinan persoalan dari korang semua mungkin Jamal akan ambil masa sikit untuk jawab nanti ye, harap korang semua faham kalau Jamal lambat jawab solan korang tau.

Mereka yang akan Jamal bimbing dan berikan nasihat ialah :-
  1. http://azumie.blogspot.com
  2. http://azrijohan.blogspot.com
  3. http://dyamohd.blogspot.com
  4. http://easy-xs.blogspot.com
  5. http://misscha-cecite.blogspot.com
  6. http://tasteoftapah.blogspot.com
  7. http://budakshumort.blogspot.com
  8. http://slumberdek.blogspot.com
  9. http://norhisham-nordin.blogspot.com
  10. http://www.miecyber.com
  11. http://missjannahjamaluddin.blogspot.com
  12. http://smileasuwant.blogspot.com

InsyaAllah nanti Jamal akan update bagaimana cara yang paling mudah untuk korang semua contact Jamal ye.

14 comments:

Norhisham Nordin said...

alhamdulillah... yes yes..!! terpilih gak akhirnya... thanx jamal..!

lepak said...

wahhh...tq jamal...lepak tersenarai.....tqvm.....nak jadi student ......huuhuhuh

Mieya Atiera said...

yeah, pemilihan yang adil dan saksama..
Thanks pakcik :)

ajumohit said...

Tahniah semua!!!! Nnti klu ada musim ke 2 Akak nk join tau Jamal hehe

misscha said...

semua terpilih tahniah.....

azrijohan said...

terima kasih jamal pilih saya:)

slumberdek said...

terima kasih banyak2 jamal....terharu rasanya.

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Tahniah ye...kepada semua yang dah terpilih nie..

Diharapkan korang semua dapat email Jamal dan perkenalkan diri sikit ye, dapat jugak eratkan hubungan diantara kita semua nanti.

Emailkan butiran diri dan blog korang ke...

jamaluddin_ab@yahoo.co.uk

Untuk memudahkan Jamal share tips-tips terbaru nanti..

:-)

SoLy SoLicious said...

wahh...bestnye~

+_Miss.Jannah_+ said...

terima kasih "ayah"ku..hehehe

Mohd Zakwan said...

alhamdulillah terpilih :)
okay , nanti Zakwan pm ke email Jamal ..
Jom Terjah Blog Zakwan !!

Miecyber said...

Mentor....Nandre vanakam...

Menteri Besar Nogori Sombilan Di Patuk Anaconda !!!

azu said...

tq jamal n tahniah kpd yg lain!!insyaallah

CikRangers (CR) said...

tahniah ye smua!! tenkiuu Jamal.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...