POWER OIL AND GAS

No PIN Google Adsense Sudah Selamat Diterima

No. PIN Google Adsense


Hari nie Jamal nak kongsikan dengan korang semua yang No. PIN Google Adsense untuk akaun Jamal dah pun selamat sampai dan diterima. Contoh surat yang mengandungi No. PIN Google Adsense tue adalah seperti dalam gambar diatas tue.

Korang semua mesti dah tahu kan yang Jamal mempunyai sebuah blog yang memasang iklan Google Adsense nie. Dan hasil dan income dari Google Adsense nie amatlah berbaloi-baloi, hanya dalam masa 3 minggu je Jamal dah boleh dapat dalam RM80, banyak jugak tue kalau nak bandingkan dengan earning dari Nuffnang mahupun Advertlets.

Fungsi No. PIN Google Adsense ini ialah untuk pihak Google verify ataupun sahkan yang alamat rumah korang tue betul. Selagi korang tak sahkan alamat rumah dengan pihak Google, selagi tue la payment dan bayaran kita akan di HOLD oleh diorang.

Dan minimum earning yang korang perlukan untuk cashout Google Adsense nie ialah USD100 iaitu lebih kurang RM300 jugak la. Alhamdulillah earning Jamal baru dalam USD30 lebih je. Masih dalam proses belajar lagi nie untuk memaksimumkan earning melalui Google Adsense.

Itu saje yang Jamal dapat kongsikan dengan korang semua mengenai No. PIN Google Adsense nie. Nak cerita lebih-lebih pun Jamal bukan expert sangat mengenai Google Adsense nie. Korang boleh baca entry Jamal yang berkaitan dengan Google Adsense dibawah nie ye :-




no pin google adsense, cara dapatkan no pin google adsense, no pin google adsense tak sampai, no pin google adsense tidak sampai

12 comments:

Mohd Zakwan said...

tahniah la .3 minggu dah sampai rm80 .
Zakwan dah berbulan dengan nuffnang masih rm6.45 .sedih kan :(
he3.

nak tonton/download MOVIE TERBARU contohnya seperti Harry Potter dan Captain America ?klik sini untuk belajar caranya .100% Percuma untuk ditonton dan didownload :)
http://smileasuwant.blogspot.com/2011/07/tonton-movie-paling-terbaru-secara.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Biase la tue, dengan Nuffnang kalau kita tak dapat BE memang earning tue ciput je la..

Sebab tue Jamal try Advertlets pulak sekarang nie...hehe

Bro ahmad said...

bukan ke nak blog bahasa ingeris ke? rasanya macam tu..apa kelayakan kalau nak pasang?

azrijohan said...

wahhh,tahniah Jamal...
seminggu dah dapat banyak gitu...

Nuffnang saya pon baru RM30..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Bro Ahmad : Yup, memang Jamal ade satu blog yang fully in english untuk pasang Google Adsense nie..

Azri : Nuffnang memang lambat. Nak tunggu dapat BE tue yang sakit..:-)

echaRierie said...

waaa..congrats ~
byk tue.. :)

slumberdek said...

boleh tahan banyak jugak tuh....skrg 3mggu 80,kalau sebulan boleh dapat 100 gak tuh.

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Alhamdulillah..Rezeki..:-)

Miecyber said...

Omedetou gozaimasu...:d

zmah said...

Tahniah...

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks semua

Syamil said...

kalau pasang nuffnang ngan adsense serentak tak boleh ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...