POWER OIL AND GAS

Permohonan Innity Ditolak dan Gagal Lagi

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua.

Minggu lepas Jamal try lagi submit application untuk mendaftar dengan Innity buat kali kedua. Setelah permohonan Jamal pada bulan lepas telah ditolak bulat-bulat oleh pihak Innity. Untuk permohonan kali kedua nie, Jamal telah mendapat balasan dari pihak Innity yang inginkan screenshot traffic bulanan blog Jamal nie. Selepas Jamal berikan screenshot tersebut, pihak Innity telah memberi email balasan seperti dibawah nie, sabo je la..hehe..InsyaAllah bulan depan Jamal try apply lagi ye kawan-kawan.

Thank you for your application to join Innity Performance Network. After few rounds of review by our team, we have found that your site now does not meet our network criteria. Therefore, we are unable to accept you into our network. We do believe in the potential of your site to grow substantially over the years and we are still open to future cooperation.




permohonan innity ditolak, permohonan innity gagal, permohonan innity berjaya, cara mendaftar innity, cara daftar innity, pendaftaran innity ditolak, pendaftaran innity gagal

12 comments:

princess ayu said...

xpa,, cuba lagi dan lagi dan lagi...=)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

hehe..Twu takpe, belum ade rezeki lagi agaknye..

Syuxer said...

takpe bro..biasanya kali ketiga pasti bro akan dapt jua..:)..good luck bro..jangan putus asa..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Haha..Thanks Syuxer..lama lagi kot baru layak, traffic belum betul-betul mantap lagi nie..

slumberdek said...

cuba lagi lain kali yer jamal....belum ada rezeki agaknya. tapi kan klu tgk jamal punya trafik boleh tahan tapi masih tak layak, kalau slumberdek tak layak +++ la jawabnya.

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Hehe..Takpe la slumberdek, InsyaAllah lepas 2,3 bulan nanti Jamal cuba apply lagi..:-)

ArulchelseA said...

tak pe bro..jgn putus asa..gud luck nnt bro..

Najlaa 'Aqilah said...

knp nk tukar innity eykk?

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks Arul,

Cik Aqilah : Sebab bayaran Innity la paling berbaloi-baloi compare dengan Nuffnang dan Advertlets..hehe

Cuma nak apply die memang susah. Kena ade at least 20k UV dan 100k Pageviews sebulan..

Najlaa 'Aqilah said...

yekeeee. aiyaa. tapi requirement dia tinggi kn? berapa eykk?

Najlaa 'Aqilah said...

oh tak baca habis comment. sorry2. huhu

earning diorang berdasarkan apa? knp lagi bnyk dari nuffnang pulak eyk?

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

rate bayaran diorang lagi mahal dari Nuffnang..macam-macam jenis iklan Innity ade rasenye.

Kalau nak tahu lebih lanjut, kena join la. Jamal tak tahu sangat sebab tak berjaya nak apply lagi..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...