POWER OIL AND GAS

Segmen Entry Terhangat Bersama Jamaluddin.net


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua.

InsyaAllah hari nie Jamal nak buatkan satu segmen khas untuk korang semua promote entry terbaik korang di Jamaluddin.net. Cara nak join segmen nie mudah je, follow steps kat bawah nie ye :

  • Buatkan entry baru yang bertajuk "Segmen Entry Terhangat Bersama Jamaluddin.net"
  • Letakkan banner Jamaluddin.net dan linkkan ke entry nie.
  • Pilih satu entry terbaik dari blog korang dan cerita la sikit kenapa korang pilih entry tue. Letakkan juga link entry terhangat tersebut supaya mudah untuk kita cari dan baca nanti .
  • Tinggalkan URL @ Link entry baru korang tue di ruangan komen nie.

Jamal akan listkan semua entry korang tue didalam blog nie dan InsyaAllah kita semua akan sama-sama datang baca entry terhangat korang tue dan komen. Kalau boleh, korang promote la entry terbaik dari blog korang yang mendapat bilangan hits dan komen tertinggi. 

Tetapi harus diingat, Jamal akan reject entry korang kalau korang promote entry yang mengandungi unsur-unsur porno, politik dan yang difikirkan akan mengentuh sensitiviti orang lain. Jamal juga akan reject entry COPY PASTE. Harap maklum.

Segmen nie belum ada tarikh tutup lagi, tapi penyertaan mungkin akan dilimitkan kepada sekitar 20-30 entry sahaja. Kerana kalau banyak sangat nanti tak larat pulak nak blogwalking dan baca kan kawan-kawan.

"Sharing Is Caring" 


Untuk list entry : Lihat SINI

14 comments:

azrijohan said...

http://azrijohan.blogspot.com/2011/07/segmen-entry-terhangat-bersama.html

Norhisham Nordin said...

dah join ni... hehehe...

http://norhisham-nordin.blogspot.com/2011/07/segmen-entry-terhangat-bersama.html

naim said...

bro Jamal

ini link Naim

http://pemudattbc.blogspot.com/2011/07/segmen-entry-terhangat-bersama.html

nur said...

Salam.. NUR JOIN YE..

http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/07/segmen-entry-terhangat-bersama.html

ALL IN ONE

JOM TENGOK GAMBAR BEST!!
JOM KE: ALL IN ONE

Famili Ceria said...

AFIF nak join...

http://depalma-sp.blogspot.com/2011/07/segmen-entry-terhangat-bersama.html

Tip Blogging Terbaik said...

wah..segmen yang bagus ni bro.rasa nak join pulak ni

cik Ida said...

nak join gak!!!!!!!!!! jap eh.. nak bfst dulu.. :)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Orait..jom join cik ida..:-)

cik Ida said...

datang menJOINkan diri :)

http://idafirdausi79.blogspot.com/2011/07/segmen-entry-terhangat-bersama.html

terima kasih.. :)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks jugak cik Ida sudi join..

aimie amalina said...

saya dah follow!

heee..join gak!


http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/07/segmen-entry-terhangat-bersama.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks Aimie..

bombay said...

bro jamal. dah join..harap2 xkene reject..:)

http://bombay-913.blogspot.com/2011/07/segmen-entry-terhangat-bersama.html

Clara said...

Cr join..

http://cerytara.blogspot.com/2011/07/segmen-entry-terhangat-bersama.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...