POWER OIL AND GAS

Senarai Peserta Segmen Protege Jamaluddin.net

Protege

Kepada sesiapa yang berminat nak jadi Protege Jamal, korang semua boleh baca entry nie ye Siapa Nak Jadi Protege Jamaluddin.net ?

Segmen akan ditutup pukul 12 Malam nie disebabkan ramai pulak yang nak join, so Jamal terpaksa limitkan penyertaan.

Diantara blogger yang dah join segmen nie ialah :-


  1. http://azumie.blogspot.com/2011/07/saya-nak-jadi-protege-jamaluddinnet.html
  2. http://azrijohan.blogspot.com/2011/07/saya-nak-jadi-protege-jamaluddinnet.html
  3. http://dyamohd.blogspot.com/2011/07/saya-nak-jadi-protege-jamaluddinnet.html
  4. http://easy-xs.blogspot.com/2011/07/saya-nak-jadi-protege-jamaluddinnet.html
  5. http://misscha-cecite.blogspot.com/2011/07/saya-nak-jadi-protege-jamaluddinnet.html
  6. http://tasteoftapah.blogspot.com/2011/07/saya-nak-jadi-protege-jamaluddinnet.html
  7. http://budakshumort.blogspot.com/2011/07/saya-nak-jadi-protege-jamaluddinnet.html
  8. http://slumberdek.blogspot.com/2011/07/saya-nak-jadi-protege-jamaluddinnet.html
  9. http://norhisham-nordin.blogspot.com/2011/07/segmen-saya-nak-jadi-protege.html
  10. http://www.miecyber.com/2011/07/saya-nak-jadi-protege-jamaluddinnet.html
  11. http://missjannahjamaluddin.blogspot.com/2011/07/saya-nak-jadi-protege-jamaluddinnet.html 
  12. http://smileasuwant.blogspot.com/2011/07/saya-nak-jadi-protege-jamaluddinnet.html  

Kalau sempat Jamal akan beritahu keputusannya esok. Tue pun kalau Jamal sempat nak baca semua entry korang nie. Sebab malam nie Jamal nak pergi tengok movie Transformer, hehe. Jangan jeles ye..:-)

23 comments:

azrijohan said...

seyes..Transformers 3 best!!

azrijohan said...

ce bace review pasal T3 saya..

http://azrijohan.blogspot.com/2011/07/kereta-masih-berkilat-walaupun-lepas.html

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Hehe..kalau baca nanti tak suprise la nak tengok jap lagi. Dah la dapat ticket free ade orang nak blanje..haha

CikRangers (CR) said...

eee..da tersenarai..doa2 ada rezki la..heheehehe...wah..T3 ye..otobot..hehehehe

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

InsyaAllah..

Norhisham Nordin said...

hehehehe... dah tengok transformer dah... terbaek citer tuh... tapi bila tgk 3D mcm pening kepala plak... huhu...

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Yeke..nie yang tak sabar nak tengok nie..hehe

yatie Awang said...

semua orang nak tengok citer tu, kakak pun nak g jugaklah hehe

Taste Of Tapah said...

wah best giler tgk movie... esok jangan keluar yer kawan2... dok diam-diam kat umah

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Memang best pun..cuma balik tengok movie malam nie takut kena Traffic Jam je sebab polis dah start buat Road Block..

Esok memang tak keluar, duduk rumah tidur sambil update blog je la jawabnye..hehe..

naim said...

Bagus

Bro, kenapa ada link yg bold.. adakah mereka calon..

jeng3

denver seo said...

it's looking very nice .. thanks for the post.

denver seo said...

there are given some various ways to gave a different look.

denver seo said...

i just want to keep it ....

denver seo said...

thanks for this nice post...

+_Miss.Jannah_+ said...

nak jugak nak jugak :D

http://missjannahjamaluddin.blogspot.com/2011/07/saya-nak-jadi-protege-jamaluddinnet.html

Mohd Zakwan said...

Transformer 3 .. ceh... Zakwan belum tengok =.=
Jom TERJAH Blog Zakwan !!

misscha said...

yess...x sabar tunggu result esok... nhihi

ajumohit said...

Gud luck semua protege!!!!

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Jamal sedang review blog dan entry korang semua..InsyaAllah hari nie Jamal bgtau keputusannye ye..:-)

GoJeS said...

tidakkkkkkkkkkkkkkkkk....terlepas sudah..aiyoyo....dunia blog trpkse ditinggalkan sebntr...;(
cik jamal...nnti buat lg yeah..

Norhisham Nordin said...

salam semua... semua peserta di atas saya telah terjah... dan saya letakkan dlm list bw...

Norhisham Nordin : Jom Singgah Blog Saya

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks Bro Hisham..:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...