POWER OIL AND GAS

Blog + Google Adsense = Duit

Blog + Google Adsense = Duit
InsyaAllah hari nie Jamal ingin berkongsi sebuah buku yang menarik untuk tatapan rakan-rakan blogger semua. Buku yang Jamal nak promote pada hari ini ialah hasil tulisan Mohd Shamsuriyadi dan ianya berkaitan dengan iklan Google Adsense. Tajuknya ialah Blog + Google Adsense + Duit

Seperti yang korang semua sedia maklum, Google Adsense adalah sebuah syarikat dibawah naungan pihak Google sendiri dan ianya adalah salah satu daripada syarikat yang menawarkan bayaran iklan paling mahal setakat ini jika dibandingkan dengan syarikat-syarikat lain dari Malaysia.

Kepada sesiapa yang berminat untuk mempelajari bagaimana menjana wang dengan Google Adsense dan tips-tips yang berguna, korang bolehlah dapatkan buku ini dikedai-kedai buku yang berhampiran. Jamal promote buku nie pun sebab harga dia amatlah murah dan berpatutan dengan isi didalamnya iaitu hanya berharga RM10 je. Korang boleh beli buku ini di MPH yang berdekatan.

Diantara isi kandungan buku ini ialah :
  • Pengenalan Kepada Google Adsense
  • Cara Membina Blog Untuk Google Adsense
  • Tips dan Cara Memasang Iklan Google Adsense
  • Cara Mempromosikan Blog
  • Mencari Idea dan Mengkaji Pesaing
  • Lokasi Iklan Terbaik
  • Teknik Mencari Kandungan Blog
  • Teknik Memaksimumkan Pendapatan Google Adsense
Dan banyak lagi.... Good Luck kawan-kawan. Kalau dah berjaya nanti, jangan lupa kat Jamal ye..:-)




buat duit dengan google adsense, ebook google adsense, cara buat duit dengan google adsense, buku google adsense, jana duit dengan google adsense, buat duit dengan blog, jana duit dengan blog

10 comments:

slumberdek said...

macam menarik jer buku ni....boleh dapatkan satu pas ni. buku ni menggunakan bahasa melayu atau english.

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Melihat dari tajuk je dah tahu kan, mestilah bahasa melayu Mat :-)

slumberdek said...

aaaa la tak perasan plak perkataan duit gedabak beso....apa lah slumberdek ni. hahahhahah

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Tahu takpe...:-)

Bro ahmad said...

luar negara susah nak berurusan..rasa nak pakai innity je!

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Nak pakai Innity tak layak lagi la Bro Ahmad..

Lagipun Google Adsense nie ok je, senang nak dapat payment diorang. Die bayar guna Western Union, on the spot dah boleh collect kat Bank. kalau nak pilih bayaran pakai cek pun boleh. Tapi lambat la nak sampai Malaysia Cek tue..:-)

danish said...

BUku dari penulis yang memang berjaya dalam adsense dan adwords

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Betul tue Danish...

Isu Panas said...

dah beli dah murah jek rm10 jek kan..
jmpe book nie, ms ronda2 kdi buku popular di kb mall..baca je belum lg, huhu..ini lah prgi ku...

pandai die marketing, nnt org bukak web die, beli lak ebook..

tahniah bro sham...

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Betul tue Isu Panas..:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...