POWER OIL AND GAS

Cek Cashout Pertama Nuffnang Sudah Diterima

Cek Nuffnang

Alhamdulillah, cek cashout Nuffnang untuk akaun Jamal sudah diterima semalam. Sebenarnya Jamal dah cashout earning Nuffnang Jamal nie pada hujung bulan Julai aritue. Mungkin disebabkan cuti hari raya yang agak panjang cek Jamal nie lambat sedikit diterima. Tapi takpe la, yang penting cek tue dah sampai dan tengah hari nie boleh la Jamal pergi bank untuk deposit ke dalam akaun, Alhamdulillah rezeki.

Kalau korang semua nak tahu, ini adalah cashout pertama Jamal dengan Nuffnang. Jamal memang saje kumpul earning tue biar banyak, baru la berasa sikit kalau cashout dan belanjakan nanti, hehe. Tapi earning tue takde la banyak mana pun, cukup la kalau sekadar nak buat bayar bill telefon.

Kepada korang semua yang dah pasang iklan Nuffnang tue, banyak-banyak la bersabar ye. InsyaAllah kalau dah boleh cashout nanti, korang pun akan merasa jugak pegang cek macam nie. Lagipun kalau dengan Nuffnang memang senang korang nak dapat payment dan takde la lambat sangat nak tunggu. Asalkan korang jangan buat Fraud Clicks dah la ye. Nanti tak pasal-pasal cashout korang tue lebur macam tue je. Kalau lebih teruk lagi kena banned terus dengan Nuffnang.

Good Luck semua.





cek nuffnang, cashout nuffnang, cashout pertama nuffnang, cek pertama nuffnang, cara cashout nuffnang, buat duit dengan blog, buat duit dengan nuffnang, tips cashout nuffnang

26 comments:

Liza @ Adzriel AB said...

duit raya... seronoknya.

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Alhamdulillah rezeki kak...:-)

cik Ida said...

eee.. beshnyer.. nak cket :)

Bro ahmad said...

tunggu nak cash kan je huhuu...pakai innity la best..p

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Bukan tak nak pakai Innity, masalahnye dah dua kali application kena reject. Sabo je la..:-)

aimaniman said...

hiee bessnya.. akak punya br 10 hengget lebih.. bila lae nak cashout nie... be dapat pun sehengget dua jer..

misscha said...

yeayy...jamal nk bg wit rayaaa

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Takpe kak..Sikit-sikit lama-lama jadi bukit jugak kan..:-)

Misscha : Nak duit raya kena dtg raya kat rumah dulu la..hehe

SoLy SoLicious said...

boleh la open table ni ha..heeee

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

boleh..dtg le rumah..kan memang musim raya nie..

HAFIZAL said...

tahniah..leh lah bg duit raya pada kami...hehehehe

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks Hafizal,

Haha..kalau bg duit raya singgit-singgit boleh dapat banyak jugak tue..:-)

AMMAR YASIR said...

Bestnya.... nk duit Raya. Heeeeeee

GoJeS said...

waaaa...thniah cik Jamal...ble plak kami nk merase ni...agk2 brape la ye amount tu..hihihiih

SALAM LEBARAN,AMPUN MAAF DIPINTA

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Takde la banyak mane pun..tapi ALhamdulillah rezeki, kena bersyukur jugak kan..

Salam Lebaran jugak buat semua..Mohon Ampun dan Maaf ye kawan-kawan

ajumohit said...

Alhamdulillah bleh blnje kwn2 hihi

SuzaDin said...

nk duit raya leh x ??? (wat muka kesian)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Wah...ramainye mintak duit raya...nanti Jamal fikirkan macam mana nak bagi ye..hehe

echaRierie said...

saya tak sampai lagi..hehe..
tahniah..dpt duit raya free.. :)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Echa pun cashout jugak ke..Tahniah ye..

Syuxer said...

salam bro..aku pun baru dapat petang tadi..hehe..dalam seratus la gak hehe..

tahniah bro..:)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Waalaikumussalam..

Alhamdulillah rezeki..tahniah syuxer..:-)

Norhisham Nordin said...

aku punye masih belum boleh cash out... lagi sket jek nih... huhuhu...

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Takpe, sabar...:-)

Alif Azhar said...

abg jamal, nak tyner nie... die hantar kat check bank HSBC kan....kita nak kene ada bank HSBC dulu ker??? atau mcmner utk membolehkn kite terima duit?? please reply x tau nie :)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Yup, x semestinya la..nie mesti x pernah cashkan cheque eh..

Kalau dapat cek dari bank mana sekalipun, kita boleh masukkan dalam akaun kita terus, gunakan mesin deposit cek yang ada kat bank yg kita ada..contoh kalau kita ada akaun bank CIMB, masukkan cek yg kita dapat tue dalam akaun CIMB kita dengan gunakan mesin deposit cek CIMB..

boleh faham ke penerangan nie..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...