POWER OIL AND GAS

Nuffnang Beri Tiket Wayang TGV Percuma Sempena Birthday Jamal


 Alhamdulillah Jamal dapat email dibawah nie dari pihak Nuffnang sempena birthday Jamal pada bulan nie, bestnye. Thanks Nuffnang.

Dear Nuffnanger,


Happy birthday from all of us at Nuffnang and the good people at TGV Cinemas!


As part of the TGV Birthday Surprise for Nuffnangers, you've been selected to receive FOUR (4) complimentary passes for any movie* at TGV Cinemas outlets nationwide, which we hope will make your birthday a special one indeed :)


Feel free to drop by and collect your passes from the Nuffnang office before 7 October 2011(Friday). Our office is open from 9am - 6pm on weekdays (with the exception of public holidays), and is located at;


12B-5 & 12B-6, Heritage House,

33 Jalan Yap Ah Shak,

50300 Kuala Lumpur.


You are allowed to appoint a representative to collect the passes on your behalf should you not be able to collect the passes yourself. Do make sure to provide your representative with the email address that you used to register with Nuffnang though, as we will need it as verification of identification upon collection of the passes.


Once again, happy birthday and we hope you enjoy yourselves with the complimentary passes! Don't forget to give TGV Cinemas a little shoutout for being so awesome if you decide to blog about this birthday surprise ;)


*Terms and conditions apply.


Cheers,
Anne Cheah
Community Executive
Nuffnang Sdn. Bhd.

Cepat-cepat, sape nak tiket wayang free nie. Boleh baca kat entry Jamal yang lepas tau.

20 comments:

Bro ahmad said...

Siapa yang bertuah tu agaknya..ehemm2

azrijohan said...

untung gila :DDD

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Masih mencari lagi sape yang bertuah tue..hehe

Ade 3 lagi tiket free nie..lalala

Hazmin Hamudin said...

best betul...tak tau pulak nuffnang bagi tiket wayang free masa birthday..

Bro ahmad said...

Kenapa tak Bro ahmad je !..huhuuu

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Kepada yang bertuah je dapat kot..hehe

Sharinginfoz said...

seronoknya dapat pass percuma

illyz said...

Nuffnang buatkan blog content loadind jadi slow,kalau traffic rendah,tak dapat apa apa earning,tak macam advertlets,iklan menarik,sesuai dengan semua jenis blog.Dan buat blog tampak lebih kemas..tak gitu en jamaluddin?

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Sharinginfoz: Memang seronok pun..hehe

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

illyz:

No komen la..pada Jamal dua-dua nampak ok je..:-)

naim said...

Salam Bro Jamal

Eid Mubarak. ^_^

nak join, leh x? hehe

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said...

Wow! Dpt tiket wayang...kelasss gitu ;)

Entri terbaru Jom Buat Duit Dengan HeartBeat!

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Waalaikumussalam Naim..boleh2..jom

Muaz Faris said...

best nye, sya pun tak dapat tiket free

pCL [p@kcikLie] said...

tahniah Jamal..PCL pon
dpt gak dari Nuff...sempena besday my wife plak...

Bro ahmad said...

mana tiket wayang tu hehee

Famili Ceria said...

hmm...kalau afif dapat apa2 hadiah dari Nuffnang pon bukan leh p ambil pon..dah la kena ambil dekat KL...jauh tue...

Jom terjah sini:
1)Perlumbaan Drag Terbaik Dunia !
2)Menarik!!Video Wartawan Tercirit Dalam Seluar
3) TV3 ONLINE STREAMING
4) Unbelievable!!Planet Dalam FIlem Star Wars Ditemui

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Alhamdulillah..

Jamal dah guna tiket wayang tue untuk belanja member-member minggu lepas...

:-)

Liza @ Adzriel AB said...

kak liza pun belum amik tiket anak kak liza dari nuffnang lagi ni coz besday dia 25 sept ni. nanti nak baca entry jamal pasal adsense, teringin nak masukkan dlm blog dia..
http://aishahfaisal.blogspot.com/

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Wah..birthday anak akak tue sama la dengan birthday Jamal..

:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...