POWER OIL AND GAS

PowerOilAndGas.com Kini Dimiliki Oleh Jamaluddin.net



Alhamdulillah akhirnya cita-cita Jamal untuk memiliki sebuah lagi domain sendiri telah tercapai. Pagi tadi Jamal baru je beli domain baru nie dari NetKL. Domain baru Jamal ialah www.poweroilandgas.com

Jemput singgah dan komen ye kawan-kawan semua. Sekiranya korang semua ade persoalan berkenaan dengan pertukar domain dari Blogspot ke domain .com ataupun .net. Korang boleh tinggalkan komen ataupun email Jamal untuk maklumat lanjut ye.

5 comments:

Save Budget said...

Congratulation Mentor...

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks Bro...:-)

Bro ahmad said...

berapa banyak blog ni.fuhhh boleh handle ke? kalau bro ekk tak sanggup

HAFIZAL said...

terbaik lah...blog untk cari pekerja dalam bidang oil & gas ke jamal

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Blog biase-biase je la..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...