POWER OIL AND GAS

Siapa Nak Tiket Wayang TGV Percuma Dari Jamaluddin.net



Alhamdulillah, kali nie Jamal nak ucapkan ribuan terima kasih kepada pihak Nuffnang kerana sudi memilih Jamal untuk menerima 4 Tiket Wayang TGV percuma sempena Hari Lahir Jamal pada bulan nie.

Tapi yang mejadi masalahnye sekarang ialah Jamal tak tahu nak ajak sape untuk pergi tengok wayang tue. Ade 4 tiket semuanya, Jamal ingat nak buat contest dan pilih pemenang bertuah untuk tengok wayang sekali dengan Jamal. Jamal boleh pilih nak tengok apa-apa cerita yang ditayangkan di TGV Cinema, best kan. Tapi niat dihati macam nak tengok cerita Final Destination 5 je, ok tak kawan-kawan.

Cepat, ade sesiapa yang berminat nak tiket wayang free nie tak. Jamal plan nak tengok kat TGV KLCC. Kalau lagi ramai nak join lagi la seronok, boleh buat Gathering Blogger sekali kan sempena Hari Raya nie.

23 comments:

azu said...

hepy befday jamal!final destination 5..huh citer seram tu!

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks Azu,

Masih dalam perancangan lagi nak tengok cite ape nie..itu salah satu pilihan yg ada..hehe

cik Ida said...

Happy Birthday incik Jamal.. May Allah bless u always :)

tu kalau tengok kat JB boleh la kot.. hehhehe :)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks cik Ida, AMIN

Sekarang nie kerja kat KL, memang kena tengok kat area sini je la cik Ida...hehe...sorry ye

yen(toka ziizokukuto) said...

assalamualaikum bro jamal :) ,,,, apa cotestnya ni???? segala yg free tak patut dibiarkan,,heheheh

fazilzura said...

happy besday to u ..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Waalaikumussalam,

Belum fikirkan contestnye lagi, just announce nak tengok ramai yg berminat ke x. Kalau tak ramai yg nak, Jamal bagi free je la tiket tue untuk member2..hehe

azrijohan said...

KLCC?
alaa...tak dapek le nak join

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Takpe Azri, maybe next time...

Ila said...

selamat hari jadi...best tu dapat tiket wayang free tu..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks semua...mesti la best..lalala..hehe

GoJeS said...

wa weee....KLCC ngn kami xdela jauh mane pung...

mau join!!;)

happy birthday cik Jamal

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Jom ramai-ramai join. Nanti Jamal confirmkan tarikhnye bila ye..:-)

Thanks GoJeS..

Bro ahmad said...

bagi kat bro je la tiket tu..p

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

haha...

Lil0 ChIp$ said...

epi bufday..hv a blast! :D

oh...dah tgk final destination 5! not bad la....

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks Lilo,

Yeke..boleh la tgk cmnie..hehe

danish said...

Happy birthday en jamal

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks Danish,

:-)

Hazmin Hamudin said...

tengok kat KLCC ? boleh join ni... ofis depan KLCC je... :) .

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Boleh2...ramai-ramai biar meriah sikit kan..hehe

Nanti Jamal confirmkan bile nak tengok ye

cik gelong said...

selamat hari lahir Jamal..
rindunya kt Jamal..heheheh
Cik Gelong dah balik..
Final Destination 5 best r.. CG dh tgok..3D nye..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks CG,

Welcome back ye..:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...