POWER OIL AND GAS

Big Bad Wolf Book Sale 2011

Big Bad Wolf Book Sale 2011

Assalamualaikum semua. Hari nie Jamal nak share dengan korang semua mengenai satu pameran dan jualan buku yang terbesar di dunia. Ia adalah Big Bad Wolf Book Sale 2011 yang akan diadakan di MAEPS, Serdang dari 7 - 16 Oct 2011. 

Sebenarnya Jamal pun belum pergi lagi pameran dan jualan buku nie, dengar cerita lebih daripada 1.5 juta buka akan dijual di pameran ini dengan diskaun sehingga 75-95% akan diberikan. Memang sangatlah berbaloi beli buku kat pameran ini. 

InsyaAllah kalau berkesempatan petang nie lepas balik kerja Jamal nak singgah sana kejap, nak ushar kalau-kalau ada buku yang berkenan dihati. Info lanjut kat bawah nie :-


Big Bad Wolf Book Sale 2011 (The Biggest Book Sale in The World)
Date :  7 - 16 Oct 2011
Time : 10 am - 9 pm
Venue : Hall A, MAEPS (Malaysia Agro Exposition Park Serdang)







big bad wolf book sale, maeps serdang, book sale in maeps, book sale in serdang, biggest book sale, book sale 2011

7 comments:

Rai said...

tapi kenapa nama pamerannya big bad wolf ek..lain dari yg lain..

sankyu nuffnang, sankyuu TGV

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Tahu xpe, nama pameran tue memang sangatlah pelik..:-)

Bro ahmad said...

macam menarik je ni..thank share

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Memang menarik pun Bro Ahmad..Jamal dah pergi semalam..dah borong banyak buku..maybe esok lusa nak pergi lagi nie..nak borong lagi..hehe

Bayangkan buku harga RM320 dapar beli dengan RM60 je..dan buku harga RM100 beli dengan RM8 je..bestnye shopping buku..hehe

SoLy SoLicious said...

menarik!!

Small Kucing said...

setiap tahun i mesti pigi...tahun ni siap pgi 3x dah. Namanya Big Bad Wolf mungkin sbb bbw ni memang jahat ..pandai korek duit kite... sure company lain mesti geram kat bbw ni....dia orang punya warehse sale mana ada harga runtuh camni

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Yeke..Jamal pergi 2 kali je..tapi tue pun x puas lagi..

Next year kena pergi awal-awal la sebab takut buku yang menarik dah abis dulu..:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...