POWER OIL AND GAS

Earning Google Adsense Untuk Bulan September



Alhamdulillah, rezeki sempena birthday Jamal untuk bulan 9 haritue memang mencurah-curah. Dengan Google Adsense nie, Jamal dapat la dalam USD100 lebih, kira-kira RM300 jugak la earning untuk sebulan tue. Kalau campur dengan bulan sebelumnya, dapat la RM700 lebih. InsyaAllah hujung bulan nanti Jamal nak cashout eaning Google Adsense nie. Tambah dalam 200@300 lagi cukup la dalam RM1000 untuk bayar loan PTPTN..

Alhamdulillah..rezeki.

9 comments:

Acik said...

tentu bukan utk blog ni, kan. sb di sini x nampak ads google pun.
anyway, tahniah! :)

Zainal said...

salam...

bagi la tips skit camna nak tambah earning google adsense....:)

Bro ahmad said...

banyak tu..tahniah, nak buat blog BI tak pandai hmm..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Acik :

Yup, memang bukan untuk blog nie pun..Google Adsense kena pasang di Blog English, baru senang nak dapat earning die

azrijohan said...

wah,untungnyaaa :D
tahniah

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Zainal :

Tips die kena pastikan ads placement tue belum-betul tepat dan visitors tertarik untuk klik dia.

Kalau nak tahu ads placement tue betul ke tak dengan check CTR ratio kita. Lebih tinggi lebih baik.

Lepas tue cuba promote blog dan usaha untuk tambahkan traffic ke blog. Bina banyak backlinks dan maximumkan teknik SEO..

Good Luck..:-)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks Bro Ahmad and Azri..:-)

thomas said...

Wah! Lumayan tu,nampak gaya saya pun kena rajin lagi.

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Ade la sikit-sikit thomas..cukup buat bayar bill dan domain ok la tue..:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...