POWER OIL AND GAS

Selamat Tinggal Advertlets dan Selamat Kembali Nuffnang




Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua. Akhirnya tempoh percubaan Jamal dengan Advertlets tamat secara rasminya pada hari ini setelah hampir 5 bulan Jamal memasangnya di blog Jamaluddin.net nie.

Dan InsyaAllah Jamal akan kembali memasang iklan Nuffnang untuk blog nie. Sebab dan hasil daripada perbandingan Jamal diantara kedua-dua syarikat ini biarlah rahsia dan kepada sesiapa yang mahukan penjelasan lanjut boleh la email Jamal ke jamaluddin_ab@yahoo.co.uk

Jamal tak nak la publish keburukan dan menjatuhkan syarikat lain, mungkin keadaan dan masalah yang Jamal hadapi berbeza dengan blogger lain diluar sana.





nuffnang vs advertlets, nuffnang dan advertlets, keburukkan advertlets, advertlets penipu, advertlets tipu blogger, perbezaan nuffnang advertlets

21 comments:

azrijohan said...

okay,saya email ye jap lagi :D


http://www.azrijohan.com

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

orait..dah reply..hehe

SoLy SoLicious said...

nuffnang lg best ek?

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Yup, semestinya Nuffnang tetap dihati..hehe

Aritue saje je nak test pasang iklan Advertlets..hehe

mas saari said...

nak emel gaklah...saya emel skrg!

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

hehe..jamal dah reply email mas..:-)

naim said...

earning advetlets lamabt.. :P

danish said...

nak jugalah perbandinagn antar kedua-dua pengiklan ni
admin@anakdunia.com

Ezad Skytech said...

selamat kembali menggunakan Nuffnang...:D

Miecyber said...

Nak tahu gak....



Bahasa Melayu VS Nihonggo(Bahasa Jepun )

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Act, Jamal memang tak pernah tinggalkan Nuffnang pun. Sebab Jamal ade jugak letak iklan Nuffnang di blog Jamal yang lain.

So, status gliteratti Jamal memang maintain je la..hehe

kak zmah said...

Ooooo...ada lah perbezaan bila rujuk kembali tu.

kak zmah said...

Ooooo...ada lah perbezaan bila rujuk kembali tu.

kak zmah said...

Ooooo...ada lah perbezaan bila rujuk kembali tu.

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Mestilah ade kak zmah..hehe

Syuxer said...

nuffnang gak yang terbaik kan,bro..;)..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

hehe..twu takpe

Famili Ceria said...

saya pon nak tahu juga...dah pm kat email

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Jamal dah reply..:-)

Seif Khales said...

seif pon nak tau.. dh email.. reply k

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Jamal dah reply

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...