POWER OIL AND GAS

Traffic Tertinggi poweroilandgas.com



Alhamdulillah, hari nie Jamal nak kongsikan perkembangan sebuah lagi blog Jamal iaitu poweroilandgas.com . Blog ini sebenarnya baru berusia sebulan lebih selepas bertukar ke domain sendiri. Dan setelah bekerja keras untuk membangunkan blog ini, hasilnya adalah traffic seperti diatas tue.

Semalam telah mencatatkan traffic tertinggi untuk blog ini iaitu sebanyak 829 unique visitors dan 1742 pageviews. Dan hasil dari Google Adsense pula adalah sebanyak USD 11.01 untuk sehari. Memang tak sia-sia usaha Jamal selama nie. 

Dengan sokongan dari rakan-rakan blogger semua, InsyaAllah semoga kita sama-sama berjaya dalam bidang nie. Oleh sebab Jamal dah jarang update blog ini kerana sedikit sibuk dengan kerjaya, maka kepada sesiapa yang perlukan bantuan Jamal mengenai :-
  1. Tips-tips blogging
  2. Tips Google Adsense
  3. Tips Nuffnang
  4. Tips Tingkatkan Traffic Blog
InsyaAllah korang semua boleh emailkan ke jamaluddin_ab@yahoo.co.uk . Jamal akan cuba bantu mana yang termampu.

"Sharing Is Caring"

18 comments:

Cikgu Azim said...

bestnye.masyuk sokmo encik jamaluddin..sy ni masih nk merangkak lgi..dh 2 bulan bru nk msuk 3usd

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Takpe..Belajar slow-slow..Takde benda yang mudah dalam dunia nie, semuanya perlukan usaha keras untuk berjaya kan.

Good Luck Azim..:-)

azu said...

tahniah jamal. rezeki tuu.Azu masih belajar dan akan terus belajar ttg blog ni..tp kdgkala masa ttp cemburu..terpaksa curi sekali sekala cm jamal..hehe

Pn. Sheila said...

wow... tahniah... bestnyer... rezeki masyuk... hehe... blh tumpang sekaki tak? haha

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

Minta tolong Tok Guru untuk dapatkan trafik yang sebegitu KELAS!
Thanks....
Pitam sebab kagum!

slumberdek said...

banyak yer.....saya punya 1000 page view ambik masa seminggu. unique visitors plak skikit jer. hehhe mungkin personal blog kot susah nak naik kan.

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Azu : Betul tue azu, kena pandai manage time diantara kerja, family dan juga blog nie. Kalau tidak nanti semuanya tak dapat.

"Yang dikejar tak dapat, yang digendong berciciran"

:-)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Pn. Sheila : Boleh2, silakan

Rawlins Ichigo Takashi Lutz : Kalau nak tanye pape, just email me ok

slumberdek : personal blog memang susah sikit mat, sebab tak ramai yang nak baca kisah kita kan.

:-)

Ila said...

tahniah jamal...

Ubaidullah said...

bro macam cume promote kt cari.com.my je blog saudara tu

saya cek backlink website cuma ada dari cari.com

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks Ila..:-)

Ubaidullah :

Forum Cari bukanlah penyumbang terbesar blog Jamal tue. Dibawah nie ialah list top referrer ke blog poweroilandgas.com

1)Linkedin
2)Facebook
3)Jamaluddin.net
4)Blogger.com (Google)
5)Facebook Mobile
6)Lowyat forum
7)Cari forum

kak zmah said...

Tahniah....

Miecyber said...

Tahniah Mentor

Warga Afrika Timbulkan Masalah
Taman Negara Package
Travel Online Shopping

SoLy SoLicious said...

wow..menarik...tahniah sebab bjaya dpt PV tnggi..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks Soly

azrijohan said...

wah,tahniah..nanti saya email ye

Terbelog said...

rezeki2 :)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Alhamdulillah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...