POWER OIL AND GAS

Bercuti ke Pulau Langkawi

Assalamualaikum Semua. InsyaAllah jam 11.30 malam nie Jamal akan bertolak ke Pulau Langkawi untuk bercuti. Dah ambil cuti untuk esok hari dan boss pun dah approved, bestnye. Boleh la jugak rehatkan kepala yang letih dengan bebenan kerja dipejabat tue.

InsyaAllah Jamal akan pergi bercuti dengan kawan-kawan ex-UTM, ada dalam 10 orang jugak rasenye nak follow trip untuk kali nie. Kitorang naik bas je dari Stesen Bas Pudu malam nie. Harapnya semua berjalan dengan lancar, Amin.

Nie first time la kirenye Jamal nak pergi Pulau Langkawi, sebelum nie memang tak pernah pergi lagi. Kalau setakat Alor Setar, Sg Petani dan Penang tue Jamal dah sampai. Tapi Pulau Langkawi nie memang belum pernah sampai lagi. Boleh kata excited jugak la nie..hehe

Jamal pun tak tahu ape yang best kat sana, ramai orang kata shopping best kat sana sebab harga murah. Tapi tak tahu la sejauh mana murah kalau nak banding dengan kat KL nie. Maybe barang-barang kat sana murah sebab Zon Bebas Cukai kot.

Jamal plan nak balik KL hari Ahad, so dapat la jalan-jalan lama sikit kat sana. Tapi tengok la member-member macam mana nanti, sebab ada yang dengarnya nak balik awal sebab ada komitmen lain. InsyaAllah bila Jamal dah balik nanti, Jamal share gambar dan update tentang apa yang menarik di Pulau Langkawi tue ye kawan-kawan. Doakan perjalanan kami selamat semuanya, Amin.

13 comments:

Ann@zanyra said...

waa...bestnyeee...cuti sekolah dah nak stat, ramai la g bercuti..
enjoy your holiday...tc..
nk souvenirs!!!;)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Yup, memang ramai pergi bercuti dan banyak jugak dapat wedding invitation. Almost every week ade invitation, starting this week until end of dec..:-)

Nak souvenir ke, boleh2, nanti Jamal bawak balik banyak2 coklat daim,kisses,toblerone..boleh la bg Ann sebijik dua..hehe

azu said...

isk..tu mmg fav island azu tu..klo gi mmg borong cekelat byk2, penuh bagasi travel ni..jgn lupe snorkeling tau.walo coral xsecantik redang, tp ikan2 dia comey2..colourful..oh indah sgguh..langkawi..enjoy ur holiday jamal!

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Yeke..wah..nie yg bertambah tak sabar nie Azu..hehe..

Nway, thanks..you too

Bro Ahmad said...

langkawi memang best..10 orang huhuu kena sewa van besar tak pun 2 kereta

Faz Abas said...

selamat bercuti... suka beli coklat branded yang murah kat sana :)

slumberdek said...

best yer dapat p bercuti....

mcm ni lah said...

nk jual perlu cash money

Mr. Z dan Mis N said...

have a nice holliday


Jemputan khas singgah ke blog chegu zubir BLOG CHEGU ZUBIR
Santa 2011 xpakai rusa dah...dia pakai..
soalan killer buat lawyer
Libresse boleh jadi anak patung
RM 30 Shopping voucher
beg prada,YSL oercuma utk anda
rm 16 ribu buat yang awal..dan bercuti
Menari bersama SHOWDOWN 2012

SoLy SoLicious said...

ole-ole jgn lupe..hee

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Mesti la tak lupa..Jamal dah borong cokelat satu beg tau..

sape nak meh la datang rumah..hehe

puanbee said...

nak pergi langkawi nak shoping banyak2 huwaaa

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Best kak shopping kat Langkawi..lagi-lagi masa shopping cokelat, rase nak borong je semua jenis coklat kat kedai tue..Sebab harga die memang murah sangat-sangat

hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...