POWER OIL AND GAS

Rumah Pertamaku Dalam Proses - Apartment Permai Seri, Ampang

Apartment Permai Seri


Apartment Permai Seri (Tingkat 10)

Covered Parking

Alhamdulillah, Hari Jumaat yang mulia nie Jamal nak share dengan rakan-rakan semua yang Jamal dah dalam proses untuk membeli sebuah apartment. Minggu lepas dah bayar booking fee dan sekarang nie tengah tunggu housing loan approve.

Tadi dah call agen Public Bank yang uruskan permohonan loan rumah tue dan Alhamdulillah katanya loan semua takde masalah. Dan minggu depan akan keluar offer letter. Bestnye, memang tak sabar nak duduk rumah sendiri nie.

Nak beli rumah landed belum mampu lagi rasenye, so beli apartment je la. Dan boleh buat pelaburan untuk jangka masa panjang sekali. Apartment Permai Seri nie lokasi die berhampiran dengan Ampang Point dan Hospital Ampang Puteri. Kalau sesiapa yang biasa pergi main futsal di Sport Planet Ampang, Apartment nie betul-betul dihadapan Sport Planet Ampang tue, diseberang jalan je.

InsyaAllah semoga semua urusan dipermudahkan dan takde masalah, AMIN.

13 comments:

Mieja said...

alhamdulilah dan tahniah ecik JAB da ade umah ye...
:)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Alhamdulillah..thanks mieja..:-)

Mieja said...

okay..
kene cari orang umah...
nanti senang ye..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Ish..soalan cepu emas tue..hehe

kalau no komen boleh tak..:-)

Munnafendy said...

sama la,,sy pun dlm proses loan rumah ni =)

maszmadi said...

alhamdulillah, dah ada rancangan wat pelaburan hartanah yerk.. bagus2

masz ni tgh tunggu bilalah leh dok umah yg dah dibeli awal taun ritu, hajat nak sambut raya haji di rumah sendiri masih terkubur.. huhu

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Munnafendy : Good Luck untuk loan tue, semoga semuanya takde masalah

Masz: Sabar je la ye...

misscha said...

Tahniah! brape harga? boleh tau?

Bro Ahmad said...

tahniah jamal..semoga selesa duduk kat situ

slumberdek said...

tahniah jamal....seronok yer bila dah ada rumah sendiri.

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Misscha : dalam 140k jugak la,ade 3 bilik..

:-)

Ann@zanyra said...

owhhh..dkat jek la...boleh la nnti kte g cerite kedai kopi...hihihihi...

bestnye dh ade rumah sndrrrr

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Boleh..takde hal punye la..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...