POWER OIL AND GAS

Program 100 Blog Exabytes Kembali Lagi


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua. Hari nie Jamal nak bawakan berita gembira untuk rakan-rakan blogger semua. Untuk pengetahuan korang, syarikat Exabytes dah mulakan kembali Program 100 Blog diorang. Kepada sesiapa yang tak tahu apakah Program 100 Blog Exabytes nie, korang boleh baca entry Jamal yang lepas dibawah nie ye:
  1. Exabytes Mencari 100 Blogger Untuk Pengiklanan 
  2. Cek Exabytes Sudah Sampai
 Baru je sebenar tadi Jamal dapat email daripada Charles Kee, iaitu Marketing Executive bagi syarikat Exabytes yang mempelawa Jamal untuk turut serta dalam Program 100 Blog Exabytes nie. Dan Alhamdulillah Jamal dah reply email tersebut yang diharapkan blog Jamal terpilih la untuk program ini. Email yang Jamal terima adalah seperti dibawah nie:

Hi Sir/Madam,
Greetings from Exabytes!
Exabytes is back with our 100 blog project and would like to invite you to join us again in our blog banner advertising adventure!
Our terms are more or less the same as previous except for we have added a few small new terms.
You may read more at http://blog.exabytes.com.my/2011/12/28/exabytes-100-blogger-ads-program/ .
However, for you, we will be preparing the payment 4 weeks after the banner ads is up instead of 6 weeks.

In the mean time, we would like to also invite you to join our Facebook Contest to stand a chance to WIN an iPhone 4s, iPad 2 and 43 other attractive prizes.
The more you share, tag and submit, the easier you will be winning the contest.

You may read more information from here https://www.facebook.com/exabytes.com.my?sk=app_7146470109
Last but not least, do invite your friends to join us in our 100 blog program and our Facebook Contest.
Happy New Year and Happy 2012!

Thank you

If you have any enquiries, please do not hesitate to contact us. Thank You!
Best Regards,

Charles Kee
----------------------
Internet Marketing executive,
ExaBytes Network Sdn Bhd

 So kepada rakan-rakan yang berminat nak join Program 100 Blog Exabytes nie, korang semua boleh baca syarat-syarat yang dikenakan oleh syarikat exabytes dulu dan kemudian korang hantar permohonan korang ye. Syarat-syaratnya adalah seperti dibawah nie.
1. If you have at least 200 unique visitors per day, we are interested to advertise with you.
2. Submit a screenshot of your unique visitors for the past 1 month to marketing@exabytes.com.my .
3. The approval process will take 3-4 working days.
4. Upon Approval, you will receive a link to download an invoice template. You are required to fill out all the details and send it back to us.
5. We will provide the banner script in every 1st & 3rd week of the month.
6. Once the Banner is up, kindly inform Exabytes so that we are aware of the start & end date.

Terms and Conditions
———————————
1. Blog traffic must be mainly from Malaysia.
2. Payment will be made 6 weeks after the banner is up by cheque.
3. Payment/Cheque will only be sent to Addresses in Malaysia.
4. If the information provided in the invoice is inaccurate and cheque has been sent out, Blogger must bear the cheque cancellation cost unless the cheque is sent back to Exabytes Network.
5. Advertising approval depends on blog traffic, traffic source, content niche and bounce rate.
Email us your website visits at marketing@exabytes.com.my

Good Luck semua. Sharing is Caring





100 blog exabytes, 100 blogger exabytes, program 100 blog, program 100 blog exabytes, exabytes cari 100 blog, exabytes mencari 100  blog, exabytes cari 100 blogger, exabytes mencari 100 blogger

16 comments:

Ila said...

tak layaklah..huhuhu

Jom Singgah Baca : Wordless Wednesday #6 | Kalau Berani Samanlah!

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

ALhamdulillah Exabytes dah reply balik..Jamal terpilih, rezeki..hehe

lepak said...

tak check email lagi..nak check jp lagi lah...huhuh

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

baik check jgn x check..peluang nak buat duit mudah nie..hehe

Nafisah Ruslan said...

menarik juga ni :)

Anak Johor said...

ada sesiapa tahu dimana nak cari web hosting bangsa melayu.. orang kita punya! saya nak langgan dan sokong 100%.. mari pakat reramai berjuang! www.ebays.my

ajumohit said...

jamal tq for sharing ye, akak dh apply dan alhamdulillah diterima, akak mohon share link ni ye tq

Ahmad Hati said...

Salam. Macam mana nak isi invoice ni. Saya dah dapat email kata saya layak. Boleh tolong ajar tak?

farid_bluez@yahoo.com

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Kak Aju : Silakan..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Ahmad: just follow instruction dalam email tue..

tak payah pening-pening, simple je isi invoice tue kan. Isi diruangkan yang berwarna tue

Ummar Farouk a.k.a. Nuke-Comm Leakage said...

macam susah jer syaratnya...

Boleh tak exchange link? Saya dah letak link blog saudara kat bahagian sidebar yang berjudul 'senarai blog rakan'. Rujuk di [sini] Harap saudara dapat letak link blog saya kat senarai bloglist saudara ye...

Saudara boleh jenguk sekali kat [sini] kalau saudara ingin buat sitemap yang betul-betul cool dan senang untuk diterokai isi kandungan blog saudara nanti.

Faisal said...

berapa dia byr biasanya?

Waffle said...

macam best jer. lumayan tak? huhu

Mette said...

Thanks, I found your definitions on design useful :)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Try le discuss berkenaan dgn payment tue dgn Charles..mungkin rate die berlainan ikut kekuatan blog masing-masing..

Putera nazran said...

nice info Jamal.. http://www.puteranazran.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...