POWER OIL AND GAS

Payment Google Adsense keempat RM324.75





google adsense, earning google adsense, payment google adsense, cashout google adsense, western union, western union google adsense, cimb western union

9 comments:

Cikgu Azim said...

wah bestnye...rezki tu..lama dh xnmpk en jamal update blog ye

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Memang lama dah x update blog nie...mood nak update blog dah hilang..nie update pun sebab nak simpan perkembangan berblogging. Kira macam diary la kan.

Jamal aktif update blog english je tiap-tiap hari..tue pun kalau x busy dengan kerja la.

kak mah said...

Tahniah,rezeki

zuheir said...

perghh..terbaek wok!

Chrisrossell said...

Wah Tahniah bro jamal.

Anonymous said...

Salam,

Nak tanya, Macam mana saya nak cash out duit adsense saya ni? Saya dah set guna western union. Ape yang perlu saya ambil dalam akaun saya tu? nombor ke ape ke, nak bawak ke western union tu.

edisikini dot com said...

ajar saya cara apply leyh tak abg

Iza Teratak Usang said...

Assalam..
Tahniah.
Kat mana pasang google adsense? dalam blog ni ke? status glitterati terganggu tak?

Cute Hero said...

mne bro jamal ni..lama xupdate blog..nk tips2 dri en jamal hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...