POWER OIL AND GAS

Payment Google Adsense kelima RM846.61


google adsense, earning google adsense, payment google adsense, cashout google adsense, western union, western union google adsense, cimb western union

14 comments:

Zainal Abidin said...

salam jamal...

bagi ler tips camna nak tingkatkan earnings google adsense...saya punya earnings pun setakat nih baru RM41.80...per clicks maksimum pun baru USD 0.80...minimum baru 1 atau 2 sen sahaja...klu dapat buat satu entri camna untuk dapatkan maksimum earnings per clicks pun ok gak

azri johan said...

waaa, banyak nyaaa...
tahniah :)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Waalaikumussalam ZA,

Macam-macam tips/cara yang saya dah try & error untuk Google Adsense nie. Hampir 10 bulan dah saya buat experiment dengan GA. Lebih USD1k dah saya dapat.

Bukan xnak kongsikan disini, cuma sedikit merajuk dengan pengiklan bahasa melayu nie, tue yang blog nie dah terbengkalai lama x update. Then fokus bangunkan blog english pulak dan Alhamdulillah sangat berpuas hati dengan Adsense setakat ini.

Salah satu tips dapatkan CPC yg tinggi ialah click tue adalah daripada visitor yg datang dari Search Engine. Dan cara nak estimate nilai CPC bagi keyword yg kita gunakan ialah dengan menggunakan aplikasi Google AdsWord.

Kalau nak tahu lebih lanjut, just email je saya. Senang sikit nak reply n borak2 nanti.

jamaluddin_ab@yahoo.co.uk

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks Azri..Nie la hasil daripada usaha keras..Alhamdulillah

kak mah said...

tahniah! Tuan blog

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks..:-)

slumberdek said...

lama betul menyepi....tetiba keluar dengan amount yang banyak cam tu. gempah ah. rasa yer ni amount paling banyak kot, apa2 pun tahniah. kaya kaya kaya

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Alhamdulillah,rezeki..Dah abes dah duit nie. Semua duit yg Jamal dapat dari Adsense nie buat bayar PTPTN.

Memang menyepi lama, malas nak update blog nie. Tapi Oil and Gas Blog nie Jamal update tiap-tiap hari. Kadang-kadang sampai 5 entry baru tiap hari. Baru la berbaloi-baloi traffic yang masuk..hehe

Terbelog said...

rezeki betul la kan :)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Alhamdulillah rezeki, tapi ianya x datang bergolek..perlukan usaha keras..:-)

Old-Trafford said...

Hebat bro.. 1 blog 8 rtus rngt lbih..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Biase je OT..:-)

Anonymous said...

boleh tak en jamal terangkan secara detail mcm mana nak cair wang dari google adsense.

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Nak terangkan secara detail tue belum ada masa lagi la. Sorry ye.

Jamal keluarkan pakai Western Union je, sangat mudah daripada terima dengan Cek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...